Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Služby: - online vyšetrovanie - trackingové vyšetrovanie - skupinové rozhovory (Focus Groups)

Vývoj: - reštauračný pokladničný a recepčný softvér pre hotely a reštauračné zariadenia - prepojenie reštauračného skladového sw s PC pokladňami s dotykovými monitormi alebo klasickými registračnými pokladňami - recepčný systém.

Oprava a servis notebookov, počítačov, tabletov a tlačiarní všetkých značiek. Komplexné čistenie notebookov a počítačov, inštaláciu OS, záchrany dát a odvírovanie.

Projektovanie, inštalácia, servis: - kamerové a zabezpečovacie systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverov a počítačových sietí - zabezpečenie sietí - elektro revízie.

Služby: - poskytovateľ internetu - návrh a správa siete - prevádzkovanie serverov - hosting.

Vývoj a nasadenie systémov pre optimalizáciu, plánovanie a zber dát vo výrobe.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych ...

Servis a opravy počítačov, odvírenie PC, správa sietí, IT poradenstvo v Olomouci a okolí.

Zákazkový vývoj softvéru Telefónne IT riešenie (firemné telefónne systémy, telefonická starostlivosť o zákazníkov, podpora predaja a telemarketingu, call centrá, dispečerské pracoviská, krízové riadenie)

ATTN Consulting s.r.o je expertná poradenská a softvérová spoločnosť, ktorá sa už od roku 2001 venuje problematike riadenia výkonnosti organizácií a ich komplexnému rozvoju. Nosným produktom spoločnosti je vývoj a následná implementácia manažérskeho sw nástroja ATTIS, dnes už 4 generácie. ATTIS v kombinácii s metodickými postupmi, ktoré ...

Vývoj a predaj softvéru pre obchodné a výrobné firmy, ekonomického informačného systému Maxim a client-server riešení.

Služby: - webdesign - programovanie - servis PC, notebookov a tlačiarní.

Vývoj, výroba: - softvér pre vodičov - konštrukcia a plánovanie dopravy - dispečerské systémy - prevádzkové mapy - cestovné poriadky na internete - cestovné poriadky do mobilných zariadení.

1. Poskytovanie informačných systémov pre vzdelávanie (e-learning, školský informačný systém, dotazníkový systém, testovací systém). 2. Vzdelávanie (kurzy, semináre, školenia, prezenčné aj online) 3. Vzdelávacie portály a integračné systémy 4. Ďalšie podporné služby (zavádzanie e-learningu, prevody textov, návodové videá, zákaznícka a technická ...

Služby - informačné systémy - návrh, grafika počítačových sietí - webové aplikácie - softvér na mieru

Služby - programovanie webových aplikácií - vývoj a správa e-shopov.

Dodávka - informačný systém pre vedenie agendy psychologickej poradne, klinického psychológa - PsychologX.

Služby - webdesign - programovanie - bezpečnosť informačných technológií.

Služby - správa počítačov - oprava a údržba počítačov a notebookov - odvírenie a zabezpečenie pc - zálohovanie dát.

Výroba, tvorba: - internetový a intranetový softvér - informačné systémy - reklamné a marketingové systémy

Činnosť: - európsky dodávateľ údajov, informácií a informačných systémov v oblasti železničnej nákladnej prepravy