Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Efektívne propagačné stratégie pre vaše podnikanie s využitím účinných nástrojov. Vyvíjame vlastný softvér na zákazku podľa vašich požiadaviek.

Tvorba webových stránok. Seo optimalizácia.

Činnosť: - webdesign - webhosting - vývoj softvéru - SEO optimalizácia

Služby - webdesign, ww prezentácia - webhosting - správa počítačových sietí a domén

Oblastný závod Prostějov. Predaj: - softvér, účtovné programy - monitory, tlačiarne - počítačové komponenty - zabezpečovacie systémy - prezentačná technika - kancelárska technika-kopírky - kancelársky nábytok. Služby: - spracovanie účtovníctva - záchrana dát - programovacie práce - servis a opravy výpočtovej techniky.

Dodávka: - informačné technológie Projekt, montáž: - lekárenský informačný systém

Vývoj, inštalácia: - Implementácia informačného systému QI. - Softvérové riešenia pre zvýšenie produktivity práce ako v kancelárii, tak vo výrobe a sklade, vývoj softvéru na zákazku. - Pre document management - softvér, ktorý umožňuje rýchle zatrieďovanie a hľadanie dokumentov k dokladom v informačnom systéme. - Pre lepšie riadenie výroby a ...

Služby: -odvírovanie PC -inštalácia softvér -nastavenie domácej siete a Internetu Oprava, servis: -počítače

Predaj pokladničných systémov pre reštaurácia. UnTill, reštauračný program, merací technika, dávkovače nápojov, dotykové obrazovky, tlačiarne, vzdialený čašník, PDA, programy pre reštaurácie a hotely.

Dodávka, montáž, komplexné služby: - tovar, služby a riešenia na poli informačných a komunikačných technológií.

Vývoj zákazkových aplikácií Webhostingové služby Firemné webové aplikácie Marketingové poradenstvo Školenia v oblasti IT Grafické služby