Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Služby: - inštalácia, správa počítača, servery - realizácia profesionálnej wifi

Ponúkame komplexné riešenie v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizáciu a správu sietí, ukladanie a zálohovanie dát, servis výpočtovej techniky a elektroniky, tvorbu webových stránok, audio-video projekty a poradenstvo, bezpečnostné riešenie, projektové riadenie, vzdialenú podporu aj výjazdy technikov.

Činnosť - obchod s výpočtovou technikou - servis počítačov a notebookov - správa sietí a serverov - školenia a podpora užívateľov - konzultácie a poradenstvo - komplexný outsourcing ICT.

Predmetom našej činnosti je tvorba a vývoj informačného systému, podnikového softvéru, softvéru na mieru, google apps, internetových aplikácií pre správu dát a kontaktov, zriaďujeme firemný chat, videokonferencie a ďalšie.

Dodávka: - softvér ušitý na mieru pre výrobcov káblov pod názvom CaDeT (Cable Design Tool)

Činnosť: - IT služby - oprava, servis počítača - elektroinštalácia, elektromontáže - montáž zabezpečovacie systémy - konzultácia a montáž automatizácie domu s prvkami spoločnosti LOXONE - vývoj zákazkové informačné systémy

Výroba, predaj: - sady pre bezpečnostné značenie skiel

Virtuálne prehliadky firiem, Google Street View Služby v oblasti informačných technológií a telekomunikácií - Partner spoločnosti Google

Hostingové služby: - webhosting - webdesign - tvorba webu a e-shopu - SEO optimalizácia - správca domén.

Vývoj softvéru - databázové programy - grafické aplikácie - webdesign, webové prezentácie - webhosting.

Informačný systém pre advokátske kancelárie ISAK, informačné systémy, databázy, poradenské služby, projektovanie v IT technológiách.

Činnosť: - tvorba riadiacich programov pre digitálne regulácie v oblasti technického zariadenia budov a domácich aplikácií pre riadenie kombinovaných zdrojov tepla

Vývoj, výroba: - meracie prístroje na meranie ionizačného žiarenia

Služby: - vývoj on-line aplikácie gReception pre vedecké stretnutia, spoločenské akcie, záujmové skupiny a spolky

Činnosť: - inštalácia a správa serverových staníc a sietí - vývoj informačných systémov - tvorba webových stránok

Opravy, servis: - počítače. Služby: - IT poradenstvo - správa počítačových sietí - tvorba webových stránok.

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Sme rýdzo česká spoločnosť poskytujúca služby v oblasti informačných technológií. Zameriavame sa predovšetkým na analýzu, návrh, vývoj, nasadenie a údržbu softvérových produktov.

Služby: - vývoj softvéru na zákazku

Služby: - poradenstvo v oblasti knowledge manažmentu a IT technológií - riešenie pre podporu zmien, riadenie procesov a rizík, vyhodnocovanie dát či integráciu dokumentácie - portál pre vzdelávanie alebo optimalizáciu systému školenia.

Predaj a servis pc, správa sietí, reklamné a propagačné tlačoviny.

Služby: - zákazkový vývoj softvéru.