V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

EVADTER s.r.o. zaisťuje upratovacie služby, vykonáva výrobu pečiatok, reklamných predmetov a inštalácie softvéru a hardvéru.

Enterpra, s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu softvéru, automatizáciu procesov a na kamerové systémy.

Cybersecurity Help s.r.o. sa špecializuje na programy na detekciu zraniteľnosti softvéru.

Spoločnosť IT4MEDICA s.r.o. sa špecializuje na zdravotnícky program SMARTMEDIX, predaj a servis počítačov, tlačiarní a notebookov a na tvorbu webových stránok.

BMDATA s.r.o. sa zameriava na predaj a servis IT, správu serverov a sietí, tvorbu webových stránok a na EET pokladne.

Spoločnosť APIQA s.r.o. sa zameriava na servis a opravy počítačov a notebookov a tvorbu webových prezentácií na mieru.

Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

Kristína Svidroňová sa zameriava na optimalizáciu webov a vyrába a predáva NANO rúšky.

Spoločnosť AUDIFIED s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj hardvérových systému a softvéru pre hudobníkov a audio inžinierov.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizácia -portály a internetové aplikácie -intranetové informačné systémy -realizácia internetových kampaní -optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) -kreatívna grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

TECHCREW s.r.o. sa zameriava na tvorbu webových stránok a e-shopov.

Spoločnosť radixal s.r.o. sa zameriava na vývoj softvéru pre spoločnosti a na tvorbu webových prezentácií.

Služby: - prenájom vlastných nehnuteľností v Brne - predaj informačných systémov - tvorba webových stránok