V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Predaj a servis: - navigačná technika - kancelárska technika - výpočtová technika. Pripojenie k internetu. správa -SIETE.

IT služby: - bezdrôtový Wifi internet - virtuálne prehliadky vášho objektu na internete - správa počítačových sietí - tvorba WWW stránok, webdesign - webkamery - montáž, pripojenie.

eValue.cz s.r.o. sa zameriava na vývoj softvéru pre podnikanie aj voľnočasové aktivity v rôznych oblastiach.

Návrh riešenia na mieru, zloženie a nastavenie PC/servera. Webdesign stránok, implementácia redakčných systémov a SEO optimalizácia stránok. Konzultácia použitých technológií a implementácia nových prvkov. RaspberryPI servery pre firemné aj domáce použitie. Zálohovacie skripty a vzdialená správa počítača.

-Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a ...

Elektrické vybavenie a programovanie nových, existujúcich alebo rekonštruovaných jednoúčelových strojov, dopravníkov a robotických pracovísk. Zaistím návrh, projekt, elektropráce, projektovanie a revízie.

IT Area s.r.o. je počítačová spoločnosť zo Znojma, ktorá sa zameriava na správu IT sietí firiem, podporu existujúceho IT riešenia, projektovanie sietí a servis.

Vytvára programy na mieru pre osobný rozvoj. Pomáham predovšetkým mladým ľuďom, jednotlivcom aj skupinám, ktorí chcú zlepšiť svoj život. Osobný koučing.

Bezpečnostné kamery kamerové systémy cctv monitorovacia technika servis, poradenstvo, outsourcing: výpočtová technika, softvér, hardvér kancelárska technika Služby: internetový elektronický obchod e-shop návrhy a realizácia webových prezentácií tvorba eshopov, nastavenie, import dát správa domén a hostingu internetové reklamné ...

Zaistenie dodávky: -Komplexné ekonomický software pre vedenie podvojného účtovníctva (sklad, fakturácia, mzdy). Účtovné poradenstvo. Zákazková tvorba programov.

Poradenstvo v oblasti marketingu, internet marketingu a teambuildingových aktivít. Vytvárame weby, stratégie online marketingu.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie ...

služby: - tvorba internetových stránok a obchodov - SEO optimalizácia - IT servis počítačov - počítačové siete.

Výstavba a rekonštrukcie bytových domov a priemyselných stavieb. Spracovanie projektovej dokumentácie voda, kanalizácia, kúrenie. Stavebný dozor. Kamerové skúšky a kontroly potrubných sietí. Tvorba webových stránok, webdesign. Vybavenie dotácie Nová zelená úsporám.

Grafické štúdio. Výroba, návrh, tlač, predaj: -samolepící fólie, autofólie, polepy výkladov, vozidiel, polep karosérie -polepení kamiónov, pútače -reklamní nosiče, štíty budov, svetelnej a nesvetelnej reklamy, neóny, totemy -deskové materiály -obaly, etikety, firemné logo -billboard -reklamní letáky, katalagy, prospekty -potisk tašiek, ...

Marketingová spoločnosť: - web design - grafický dizajn -foto

Poskytujeme služby v oblasti: - grafické práce a webdesign - vývoj softvéru a aplikácií - sieťové riešenia a správa ICT

Predaj, e-shop: -počítače a periférií -hardware, softvér -Tlačiareň, skenery a multifunkčné zariadenia -Zariadenia pre ukladanie a zálohovanie dát Služby, návrh, servis, montáž: -dodávka a správa počítačových sietí, siete -analýza počítačových systémov -antivirová ochrana staníc a sietí -antispamová ochrana staníc a ...

služby - vývoj softvéru na zákazku - serverové aplikácie - hosting.

služby: -servis výpočtovej techniky -slaboproudé el. inštalácia -revize el. spotrebičov -znalecké posudky, elektronika, IT, -fotografické a video reportáže -tvorba webových stránok a aplikácií -Riadenie degustácie vín