V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Dodávka softvér programov pre správu bytov a nebytových priestorov. Máme program účtovníctva pre podnikateľov, spoločenstvo i príspevkové organizácie. Píšte maily užívateľom bytov, zasielajte upomienky a vyúčtovanie, píšte vo word, pd, libreoffice a pod.

PREDAJ A INŠTALÁCIA: - výpočtovej techniky a počítačov - notebookov - tlačiarní - monitorov - kopírok - faxov. Zastúpenie IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovácia atramentovej a tonerovej cartridge Vykonávame pripojenie k internetu a výrobu a správu internetovej stránky.

Reklamné služby: -corporate identity. -grafické návrhy. -webdesign. -marketingovo-reklamné poradenstvo.

Výukové programy pre žiakov ZŠ: -matematika. -slovenský jazyk. Vydavateľstvo: -detské knihy. -matematické texty. -e-knihy.

Služby: - webdesign - webhosting - tvorba internetových obchodov - SEO optimalizácia

Služby: - bezdrôtové pripojenie k internetu

Služby: - účtovníctvo - mzdy - vývoj softvéru

Činnosť: - vývoj softvéru - vývoj užívateľských informačných systémov - správa sietí

Činnosť: - tvorba webových stránok - webdesign - SEO optimalizácia

Služby: - tvorba webových stránok - internetový marketing

Služby: - tvorba webových stránok - vývoj zákazkových informačných systémov

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - hosting - SEO optimalizácia

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia

Činnosť: - počítačové služby - webdesign - počítačové kurzy

Vývoj, dodávka - softvér priemyselných robotov

Činnosť: - sústruženie - zváranie - vŕtanie Služby: - zostavovanie PC - projektovanie a inštalácia štruktúrovanej kabeláže - správa serverov Prenájom nebytových priestorov.

Činnosť: - bezdrôtové WiFi pripojenie k internetu

Fotografické služby - tvorba typu vizitky, inzercia, letáky - webové stránky - katalógy - časopisy - obaly - fotografie portrétové, reportážne, reklamné, produktové, zvierat - retuša - fotomontáže Postprodukcia Grafické službytvorba - logá - kompletný firemný korporátny design Webdesign Chovateľská ...

Predaj, dodávky, montáž, renovácia, servis: - výpočtová technika, počítačové siete a služby s tým súvisiace

Predaj, servis: - výpočtová technika notebooky, servery, stolné PC, softvér Predaj, inštalácia: - operačný systém WINDOWS

Webdesign, webhosting: - tvorba www stránok - registrácia domén Predaj: - výukové CD (zemepis) Marketingový prieskum

Výroba - logá Tlač - vizitky Grafika Tvorba - internetové obchody - www stránky

Hlavnou činnosťou firmy Jakub Votoček je tvorba www stránok, návrh a zhotovenie vizitiek, brožúr, bulletinov, darčekových poukazov, diplomov, hlavičkových papierov, katalógov, oznámení, pozvánok, prianí a návrhy reklám a plagátov. Ďalej poskytujeme finančné a životné plánovanie pre privátnych klientov. Radi sa s Vami stretneme a pomôžeme Vám ...