V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

služby: - vývoj ekonomického softvéru - programy, aplikácie - mzdy, personalistika, dochádzkový systém, jedáleň, evidencia majetku, skladové hospodárstvo.

Automatizované systémy riadenia technologických procesov (ASŘTP) na báze SIMATIC fy Siemens Vizualizácia technologických procesov Maloobchod, predaj, e-shop, internetový obchod, oprava, servis: Správa sietí. Školiace stredisko.

služby - pripojenie k internetu - bezdrôtové internetové pripojenie.

služby - dodávka, servis PC, výpočtovej techniky - implementácia softvéru - návrh a realizácia sietí.

Predaj, opravy - výpočtová technika a príslušenstvo. služby - správa sietí - webdesign - internet marketing.

telekomunikačné služby - bezdrôtové pripojenie.

Predaj a servis - výpočtová technika. Služby - zálohovanie a obnova dát - bezdrôtové siete - štruktúrovaná kabeláž - IT poradenstvo - vývoj softvéru na zákazku - tvorba www stránok.

Služby - internetové pripojenie - telefonovanie - multimediálne služby na vysokorýchlostných optických sieťach.

Služby: - pripojenie k internetu - televízia - VOIP

Činnosť: - IT služby - správa sietí

Dovoz a distribúcia spotrebnej elektroniky a informačných systémov. Vývoj softvéru aplikácií.

Oprava, servis: -počítače. -notebooky. Služby: -tvorba webových stránok. -zostavenie počítača na mieru. Poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky.

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika. -správa počítačových sieti. Počítačový servis, tel.: 777555500

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní, plastové a drevené okná, dvere - montáž aj servis, rolety, podlahy ( plávajúce, vinyl, ...) It servis, nákup a predaj, výroba textilu (potlače na zákazku), vizualizácia interiéru a stavieb

Ponúkam tvorbu webových stránok, webdesign, logotypov, návrhy tlačovej grafiky – prospekty, vizitky.

Programovanie Veľkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidiel Maloobchod s použitým tovarom v predajniach Vydávanie softvéru Architektonické a inžinierske činnosti a súvisiace technické poradenstvo Ostatné profesijné, vedecké a technické činnosti Fotografické činnosti Prenájom a lízing výrobkov pre osobnú potrebu a prevažne ...

Návrh a tvorba www stránok, internetových katalógov, eshopov. Registrácia domén, hosting www prezentácií, emailové služby. Servis počítačov, inštalácia a reinštalácia systémov a programov, školenie obsluhy programov, odvírovanie, záloha dát, tvorba a správa sietí Fotografické služby: fotografia reportážna, umelecká a produktová M Band - ...

Kvalitná a zároveň lacná tvorba webu, eshopu, marketingu na internete a reklamných materiálov so správou webu aj po dokončení zákazky, s naším redakčným systémom pre e-shop dosiahnete najlepší predaj.