V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Návrhy, realizácia, správa, servis: - dátové siete

Služby: - správa počítačov a počítačových sietí

Zaistenie aplikovaného procesného a projektového riadenia. Vedenie projektov v oblasti architektúry aj implementácie informačných systémov.

Predaj, servis - počítačové komponenty aj zostavy Tvorba - webové prezentácie, webdesign Správa - počítačové siete

Tvorba obsahu, PR, Sociálne siete, optimalizacee webu, medzinárodné SEO, lokálne SEO, ochrana dát, dizajn webstránok, zatupování pre Notárske služby, vyššie overenie listín, súdne overený preklad na počkanie.

Vývoj - softvér na zákazku - aplikácia Služby - programovanie - správa firemných sietí - webdesign, webové prezentácie

Ponúkame riešenia, ktoré znamenajú dlhodobý business prínos pre zákazníkov. Naše riešenia majú inovatívne prvky a opierajú sa o najnovšie technologické trendy v danej ICT oblasti. Náš prístup k zákazníkom je postavený na maximálnom pochopenie ich potrieb a vysokej odbornosti realizačného tímu.

-Grafické práce a kresličské práce -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Spracovanie dát, služby databank, správa sietí

Sme digitálne marketingová agentúra. V našej činnosti sa zameriavame najmä na zabezpečenie spotrebiteľských súťaží a vernostných programov a súvisiacich aktivít, ako je vývoj webových stránok, grafické práce, distribúcie výhier a právne poradenstvo.

Zriadenie elektronického podpisu bez návštevy pošty v pohodlí Vašej kancelárie. Kompletné informácie o elektronickom podpise na www.elektronicky-podpis.info S kvalifikovaným certifikátom PostSignum Slovenskej pošty môžete právne uznateľné podpisovať PDF (zmluvy, plné moci) a e-maily, môžete sa prihlasovať k verejným zákazkám a podávať ...

činnosť: - reklamné služby - tvorba webových stránok - 3D vizualizácie

Webdesign. Grafický návrh a tvorba www stránok. Tvorba internetových obchodov. Návrhy reklamné ch letákov, katalógov, bilboardov. Webhosting a domény. Seo optimalizácia webu. Servis počítačov.

služby: - výroba www stránok - webhosting.

služby: - outsourcing ICT služieb - správa účtovných systémov - správa počítačových sietí - výroba titulkov pre DVD a vysielanie - vývoj SW na zákazku - audio-video služby .... a ďalšie.

Montáž, servis: - satelitné, televízne, rozhlasové antény - WiFi - domové slaboprúdové rozvody - EZS - servis počítačov - pripojenie k internetu - PC siete - VOIP telefónia.

Spoločnosť Datacons, s.r.o. poskytuje svojim zákazníkom špecializované služby v oblasti konzultácií, architektúry a návrhu informačných technológií a projektového riadenia. Som Vám schopní pomôcť v oblasti Business Inteligence, dátových skladov, riadenie údržby, strategického plánovania, archivácia dát, projektového riadenia IT projektov či ...

Spoločnosť SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. sa zaoberá všetkými činnosťami súvisiacimi s prevádzkou riadenia dopravy v Českej republike. Sme dcérska spoločnosť SWARCO TRAFFIC AUSTRIA GmbH a pôsobíme vo viac ako 20 partnerských mestách po celej Českej republike. Prinášame riešenia, ktoré pomáhajú udržiavať prevádzku v pohybe, znižujú emisie a zlepšujú ...

činnosť: - grafické práce - vývoj aplikácií

IT služby: - portály a aplikácie na mieru - www prezentácie, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tlačené grafika, médiá - IT servis.

činnosť: - webdesign - tvorba webových stránok.

služby: - riadiaci systém R2S - pre športové, relaxačné a wellness centra, solárne štúdiá - služby v oblasti výpočtovej techniky - správa sietí - tvorba aplikácií na zákazku.

T-Systems Slovakia ponúka sieťovo orientované ICT riešenia a služby zahŕňajúce systémovú integráciu, implementáciu a prevádzku ICT systémov. T-Systems Slovakia A.Ş je členom medzinárodnej skupiny Deutsche Telecom AG. Dodáva komplexné, integrované IT a telekomunikačné riešenia. Hlasové, dátové, internetové a hostingové, Housingové a IT služby ...

Komplexné služby v oblasti informačných technológií (IT) Informačné systémy (IS - WES), softvér: - vývoj softvéru pre obchodné organizácie i niektoré vybrané technologické procesy v oblasti poľnohospodárskeho nákupe - priebežná aktualizácia informačného systému podľa meniacich sa vonkajších podmienok, zákonov, noriem, predpisov a vyhlášok, aj ...