V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Databáza na zákazku aplikácia správa siete

Základom podnikania spoločnosti je tvorba programového vybavenia, pôvodne len na zákazku a v súčasnosti i vývoj vlastných riešení, určených pre opakovaný predaj. Vývoj softvéru je ponúkaný ako ucelené systémové riešenie a je preto doplnený o dodávky výpočtovej techniky a základného programového vybavenia, projektovanie a výstavbu počítačových ...

činnosť: - vývoj software (oblasť medicína, médiá, ekonomika)

služby - webhosting - dátové centrum - správa sietí.

Výroba, predaj, prenájom: - softvér pre interaktívne podlahu, ľudský ovládač, interaktívne bar a stôl, virtuálne graffiti, dotykové fólie, augmented reality, robotov šou, dotykové stoly, interaktívne boulder steny, dotykové hudobné prehrávače do obchodných centier, aplikácie pre múzeá - výukový program pre špeciálne školy - špeciálny program ...

Pomáhame firmám s digitálnou transformáciou. Vyvíjame softvér pre chytré telefóny, tablety, weby, autá a iné múdra zariadenia. Našimi klientmi sú napríklad ŠKODA Auto, ČSOB, Honeywell, E. ON, PPL alebo ČEZ.

Vývoj databázových aplikácií na mieru, presne podľa Vašich požiadaviek. Špecializujeme sa na malé firemné informačné systémy a zákazkové databázové aplikácie, určené pre potreby malých a stredných firiem, alebo jednotlivcov.

Moderná internetová a satelitné televízne služba - služba DTH (Direct to home).

služby: - všestranná PC pomoc - inštalácia softvéru, hardvéru - vzdialená správa domácich i firemných sietí - záloha a obnova dát - odvírovanie a optimalizácia systému a nastavenia. Služby pre firmy aj jednotlivcov. Výhodné balíčky služieb a individuálne podmienky pri dlhodobej spolupráci. Ostatné služby: - inštalácia akýchkoľvek ...

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a ...

remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.

Tvoríme moderné webové stránky optimalizované pre tablety aj mobilné telefóny, s českou administráciou a originálnym dizajnom. V cene je zahrnuté niekoľko štýlových grafických návrhov pre vaše podnikanie. Môžete si pozrieť ukážku našej práce i referencie. Špecializujeme sa aj na internetový marketing a propagáciu. Chcete tiež reprezentatívne ...

Dodávateľ HW a SW riešení pre malé podniky a živnostníkov. V nasledujúcich rokoch sa INNETIC zameriaval najmä na vývoj webových prezentácií, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových riešení a e-shopov na mieru niekoľkým desiatkam klientov.

Akciová spoločnosť AWIS Holding, a.s. vznikla v roku 1992. Od začiatku sa zaoberáme vývojom softvéru. Kvalitu služieb zlepšujeme poradenstvom a konzultáciami v oblasti podnikania, gastronómie a správou nehnuteľností.

Naším hlavným zameraním sú počítačová školenia a konzultácie v oblasti kancelárskych aplikácií, CAD software, grafiky, serverov Windows a tvorby webových stránok. Ďalej sa zaoberáme vývojom aplikácií a tvorbou šablón pre aplikácie Office a CAD softvér, vývojom www aplikácií a predajom CAD a grafického softvéru.

Webové štúdio, ktoré sa špecializuje na tvorbu internetových obchodov na mieru pre malé a stredné podniky.

Tvoríme profesionálne moderné webové stránky a e-shopy. Webdesign, webstránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. ponúka sofistikovaný systém Re-visio pre cloudovú evidenciu revízií, zariadení alebo technológií. Evidencia revízií, energetický manažment, kompletný online správa nehnuteľností a ich technologického vybavenia na jednom mieste na dosah ruky.

V prípade potreby vývoja aplikácie, či už webové alebo mobilné pre systém Android alebo iOS. Okrem toho sa tiež zaoberáme marketingom, copywriting, programovaním všetkého druhu, grafikou a webovými stránkami.

Konzultačná spoločnosť v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Sme senior profesionáli s mnohoročnými skúsenosťami. Vieme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Pôsobíme medzinárodne.

Naša spoločnosť sa zaoberá vývojom umelej inteligencie a jej využitím v aplikáciách, kde sa s nimi väčšina ľudí bežne stretáva. Zaoberáme sa tiež vzdelávaním a prezentácií nových trendov v oblasti.

Vyvíjame softvér pre hromadnú komunikáciu. Počas chvíle zvolá krízový tím, pracovnú skupinu alebo vybraných zamestnancov. Potom, čo zoberie ich odozvu, zvolí nadväzné kroky. Náš softvér vie osloviť náhradníkov, opakovať volanie, alebo začať komunikáciu vo vopred určený čas. Ponúka 4 spôsoby oslovenia: hlas, SMS, e-mail a mobilnú aplikáciu. ...

Tvoríme weby a webové aplikácie s potenciálom. Vytvárame dizajn digitálnych produktov s pridanou hodnotou. Spolupracujeme s top tuzemskými mediálnymi agentúrami. Sme vývojové a dizajnové štúdio IKIGUYS so sídlom v Prahe a Pardubiciach, a radi budeme tvoriť aj pre Vás.

Poskytujeme podporu a poradenstvo v súvislosti s výkonom činností poverenca pre ochranu osobných údajov (data protection officer či DPO) a ďalšie služby v oblasti GDPR, správy osobných údajov a bezpečnosti informácií.