V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

služby: -telekominkační -internetové -aktivace služby -připojení k sieti pomocou kábla UTP -připojení k sieti pomocou Wifi v pásme 2, 4 GHz -připojení k sieti pomocou Wifi v pásme 5, 5 GHz -Práca technika: -inštalácie sieťové karty -konfigurace prídavného zariadenia -odvirování počítača -inštalácie operačného systému -inštalácie ...

služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia.

Tvorba www stránok a e-shopov. Web hosting. Webové a mobilné aplikácie. Optimalizácia vyhľadávačov. Výroba tlačenej grafiky. Marketingové kampane. Outsourcing marketingu. Reklamné predmety.

Vývoj, dodávky a podpora. -vlastného informačného systému Profit, čo je kompletný ekenomický softvér. Služby: -Ponúkame kvalitnú podporu, školenia na mieste zákazníka a metodickú pomoc (zavádzanie dát, analýza výsledkov a pod.) za nízke ceny -pravidelná aktualizácia.

Služby: -tvorba moderných webových stránok -návrhy originálnej počítačovej grafiky -SEO optimalizácia -údržba webov.

Služby: -web: servis, návrh, realizácia internetových prezentácií, tvorba šablón, prevod PSD do (x)HTML -programovanie na mieru.

AUTOCONT SK, a.s. Jihlava. Najvýznamnejší slovenský dodávateľ informačných a komunikačných technológií v ČR a na Slovensku. Činnosť: - IT infraštruktúra - outsourcing - podnikové aplikácie a služby - vývoj softvéru - systémová integrácia Predaj: - výpočtová technika - príslušenstvo - kancelárska technika - softvér

Služba: -tvorba www-stránky, stránok, aplikácií a webových služieb postavených na technológiách Microsoft -zaistenie hostingu a správa domén -zostavovanie, upgrade PC podľa vlastnej potreby -nainštalovať legálny softvér -poradenstvo pri nákupe. -prenájom softvéru Office 365 Predaj, montáž: -notebooky, bežných PC, počítače -softvér, ...

Služby: -tvorba webov a portálov -e-learningové služby (konzultácie a poradenstvo v oblasti vzdelávania) -služby spojené s riadením obsahu -intranety, extranety -e-business riešenie na kľúč.