Prenajmite si priestor pre vlastné webové stránky od poskytovateľa webhostingu. Budete tak môcť umiestniť svoj web na internet aj bez disponovania vlastnými servermi. Za webhosting sa platí vopred daný mesačný poplatok, v cene je miesto na disku a doména.

služby - pripojenie k internetu - optické siete - webdesign - wehosting.

služby: - webhosting - registrácia domén - certifikáty

Činnosť spoločnosti je možné rozdeliť do niekoľkých oblastí: - hostingové služby - domény - prenájom serverov - managed, dedic, virtuálne servery - programovací práce - grafické práce - poradenstvo v oblasti SW a HW.

činnosť: - služby v oblasti IT - počítačové siete - tvorba webových stránok - webhosting - grafika

činnosť: - tvorba webových stánok - SEO - grafika, webdesign - webhosting

služby - vývoj webových aplikácií - správa siete - IT outsourcing - domény, hosting.

činnosť: - služby v oblasti informačných technológií - webhosting - serverové riešenia - počítačové siete - telefónne Ústredie - predaj HW a SW

služby: - tvorba webových stánok - hostingové služby - SEO - správa PPC kampaní.

webdesign - tvorba webových stránok. Programovanie - ukladanie dát - SEO optimalizácia. Webhosting.

Poskytovateľ, služby: - internetové pripojenie - digitálna televízia - hosting.

služby: - programovanie - webdesign - hosting.

Internetový správca záhradníckeho informačného portálu. - budovanie obchodné značky - webhosting - tlačová výroba a tlač

-Spracovanie a úprava textových a obrazových materiálov na počitači -ČINNOSŤ podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Odkup pohľadávok -Automatizované spracovanie dát

služby: - tvorba webové stránky, e-shopy - webové aplika - online kampane - hosting - E-mailing

služby: - webhosting - serverhosting - cloudové služby - IT služby.

Marketingová agentúra. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamných kampaní.

Oblasť internetové služby: -Poskytovanie prístupu na internet -registrace domén -prenájom priestoru pre webstránky -tvorba www stránok.

služby - výroba reklamy - pečiatky - tlač - hosting - správa sietí - internetové pripojenie. predaj - PC zostavy - notebooky - monitory - tlačiarne.

služby - internetové pripojenie - webhosting - IT servis, opravy PC - hodinový manžel, práce v byte, v dome, vo výškach, na záhrade.

služby - zabezpečenie a správa dátových sietí - antivírusové riešenia, zálohovanie dát - ochrana dát pomocou šifrovania - webdesign - webhosting.

Služby v oblasti IT - webdesign - webhosting - správa počítačových sietí.

Predaj, servis: - výpočtová technika.

Internetové domény - registrácia a súvisiace služby (webhosting, e-maily, internetové prezentácie s vlastným redakčným systémom).

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály