Európske dotácie môžu podporiť vaše plány. Špecializované firmy vám pomôžu so zhodnotením plánu, spísaním žiadosti o dotáciu, administratívou a správou aj analýzou dotačných príležitostí. Nechajte si pomôcť a získajte európsku, štátnu alebo krajskú dotáciu

Konzultačná a poradenská činnosť v oblasti implementácie systémov riadenia: -implementace systémov riadenia podľa noriem ISO 9000, 14000, ISO 27001, BS 7799, ISO 17025, ISO / TS 16949, VDA 6.1, QS 9000, OHSAS, HACCP, C-o-C PEFC -kurzy, školenia -Interní audítor systému manažérstva kvality / environmentálneho manažmentu, Tréning ...

Odpočítateľná položka na výskum a vývoj, vedu a výskum (VaV), daňové zvýhodnenie výskumu a vývoja. Poradenstvo v oblasti dotácií z EÚ. Verejné obstarávanie, súťažných podkladov.

služby: - projektová činnosť vo výstavbe, projekcia - inžinierska činnosť vo výstavbe - konzultačné a koordinačné činnosti - činnosť spojená s čerpaním dotácií.

služby: -strukturální fondy EÚ, granty a dotácie pre podnikateľský a verejný sektor - vyčerpávajúci databázy, kde ako jediní garantujeme aktuálnosť. Nastaviteľné sledovanie výziev dotácií na Váš email. Poskytujeme dotačný know-how.

Dotačný poradenstvo. Dotácie pre obce, poľnohospodárov, podnikateľov, na biomasu, pre cestovný ruch a životné prostredie

Dotačné poradenstvo pre lesné hospodárstvo, poradenské a sprostredkovateľské služieb v lesníctve, ochrane prírody a životnom prostredí.

Poradenstvo v oblasti čerpania dotácií z EÚ, národných zdrojov pre obce, mestá, podnikateľov, poľnohospodárov, včelárov, neziskové organizácie, školy a iné, poradenstvo a administrácia verejného obstarávania, tvorba strategických rozvojových dokumentov obcí, miest a mikroregiónov, analýz, rozborov územia, štúdií ai.

Poskytujeme: -dotácia -finančné prostriedky -fondy EÚ a iné verejné zdroje -profesionálne spracovanie žiadostí o dotáciu vrátane všetkých povinných príloh. -konzultácia, poradenstvo -spracovanie súťažných podkladov pre výberové konania -vedenie výberových konaní. Projektový manažment.

Služby: - dotačné poradenstvo - vypracovanie žiadosti o dotáciu.

Služby - dotačné poradenstvo v oblasti životného prostredia - digitálny povodňový portál - výukový portál.

Služby: -informačný servis o dotáciách -dotačné poradenstvo

Poradenstvo s európskymi a národnými dotáciami - grantové poradenstvo - spracovanie projektového zámeru a rozpočtu - príprava a podanie dotačnej žiadosti.

Dotačné poradenstvo - poradenstvo v oblasti získavania a čerpania dotácií z fondov Európskej únie a Českej republiky. - vzdelávacie projekty zamerané na rozvoj osobnostných, manažérskych zručností - propagačná činnosť - organizovanie a organizovanie konferencií, seminárov a workshopov.

Poradenstvo - dotácia pre podnikateľov - analýza podnikateľského zámeru - spisovanie a vybavovanie žiadostí.

Ponúkame komplexný servis v oblasti jazykového vzdelávania, školení soft skills, prekladov a tlmočenia. Zameriavame sa predovšetkým na firemnú klientelu. Jazykové vzdelávanie: angličtina – arabčina – slovenčina – čínština – dánčina – chorvátčina – fínčina – francúzština – taliančina – japončina – nemčina – holandčina – nórčina – portugalčina – ...

Ponúkame obciam, podnikateľom, poľnohospodárom, neziskovým organizáciám, fyzickým osobám a iným subjektom pomoc pri realizácii ich projektového zámeru.

Riadené kvasenie a chladenie vína. Inštalatérstvo. Inžinierska činnosť. Solárne panely. Zámočníctvo, zámočnícke práce, Obchod s hutníckym materiálom. -obrábačstvo a strojárska výroba -predaj hutného materiálu -zhotovenie výpalkov z plechu.

Predaj: - kovoobrábacie a tvárniace stroje - výkup a predaj strojov vrátane pomoci pri zabezpečovaní financovania Leasing: - podnikateľské úvery - financovanie bývania. Zaistenie: - dotácia EÚ. Opravy, servis, modernizácia: - CNC stroje - nástroje na obrábanie. Spracovanie: - technologické cykly obrábania vrátane ...

Komplexné poradenstvo, sprostredkovateľská činnosť v oblasti: -štrukturálne fondy EÚ -ekologické energie -informačné technológie -kapitálový manažment.

Dotačné a grantové poradenstvo. Verejné zákazky.

Komplexné dotačné poradenstvo so špecializáciou na rozvoj podnikania a inovácií vo výrobnom a spracovateľskom sektore.

Dotácie, granty, financovanie projektov, školenia a vzdelávanie, technologické riešenia.

Spracovanie stratégií a podnikateľských zámerov. Spracovanie úveru dotácií z EÚ (európska únia). Poskytujeme služby dotačného a finančného manamegentu. Zaistenie komplexných úverových služieb pri financovaní realizačnej fázy projektu. Pre fyzické osoby: -zaistenie úverov, pôžičiek a dotácií v oblasti bývania. Finančný a ekonomický ...

Krátkodobé stráženie detí od 1, 5 roka. Detský kútik. Dotačné analýzy pre projektové námety, spracovanie žiadostí o dotácie do Operačných programov z Európskej Únie, zabezpečovanie administrácie podporených projektov, realizácia výberových konaní.