Manažérske poradenstvo môže pomôcť každému začínajúcemu podnikateľovi alebo lídrovi pracovného tímu. Poradenstvo sa zameriava na zvýšenie výkonnosti, stratégiu a marketing, projektové financovanie, interný audit, ľudské zdroje a projektové riadenie.

Služby: -organizačné a administratívne zabezpečenie verejného obstarávania

PORADENSKÁ A VZDELÁVACIA SPOLOČNOSŤ SLUŽBY KLIENTOM: MANAGEMENT CONSULTING: - analýza konkurenčnosti - riadenie procesov a organizácia spoločnosti - projektové riadenie - strategický manažment MANAGEMENT KVALITY: - implementácia systému manažérstva kvality - budovanie integrovaných systémov riadenia - podpora pri rozvoji a trvalom ...

Rozvoj manažérov intenzívnym výkonovým tréningom a individuálnym koučingom. Rozvoj obchodníkov a telefónnych operátorov. Marketingové a podnikateľské poradenstvo na posilňovanie konkurencieschopnosti.

-Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Služby pri príprave, financovaní a realizácii projektov financovaných z národných alebo európskych fondov a dotácií. Agentúra tiež zaisťuje funkciu destinačného manažmentu rozvoja cestovného ruchu a ponúka podnikateľom a ďalším organizáciám spoluprácu pri rozvíjaní turistickej ponuky na Hranicku.

Organizačné zabezpečenie verejného obstarávania: - právna a poradenská podpora verejného obstarávania - elektronické nástroje eGORDION a TENDERMARKET - vzdelávanie v oblasti verejného obstarávania - právna pomoc a konzultácie.