Manažérske poradenstvo môže pomôcť každému začínajúcemu podnikateľovi alebo lídrovi pracovného tímu. Poradenstvo sa zameriava na zvýšenie výkonnosti, stratégiu a marketing, projektové financovanie, interný audit, ľudské zdroje a projektové riadenie.

Pre základnú orientáciu zahraničných spoločností poskytujeme konzultačné služby z nasledujúcich oblastí: - legislatívne - právne - účtovník - ekonomické - hospodárske - colné - export a import.

Podnikateľské a manažérske poradenstvo

Komora správcov konkurznej podstaty, likvidátorov a špecialistov na krízové riadenie. Zvyšujeme odbornú úroveň a obhajujeme záujmy svojich členov.

Služby: - poskytneme vám dobrú adresu pre sídlo vašej firmy v Prahe za minimálne náklady - využívate naše kancelárie bez nutnosti starostí o ich prevádzku - založíme vám zadarmo novú spoločnosť rýchlo a bez nutnosti osobnej účasti.

Mediálna agentúra. -riešenie v oblasti mediálnej komunikácie.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Založenie spoločnosti v zahraničí. Prevod ready-made spoločností.

Prehliadky a ocenenia vozidiel, výpočet servisných nákladov, kalkulácia škôd, optimalizácia skladov a fleet management.

Služby: - organizačné a ekonomické poradenstvo - marketing - personalistika - realitná činnosť

Poskytovanie služieb v oblasti oceňovania a súdneho znalectva z oblasti strategických rozborov. Ďalej: - finančný manažment - riadenie projektov - nákupná logistika - oceňovanie rizík podnikateľských projektov - zlepšovanie procesov.

Zaoberáme sa marketingom, riadením spoločností, školením, organizáciou veľtrhov a realizáciou veľtržných expozícií, reklamou a tvorbou www stránok.,

Kontaktné prepojenie firiem, vyhľadávanie vhodných obchodných partnerov a zaistenie priameho styku so zahraničným trhom.

Služby v riadení ľudských zdrojov a ich rozvoja.

Konzultačná činnosť pre riadenie podnikateľských subjektov. Koučing a školenia.

Marketínkové poradenstvo -spracovanie business plánov

Poradenstvo v ekonomike, organizácii, podnikaní a finančníctve.

Služby v IKT, projekty v oblasti Performance a Change management. Ponúkame konzultácie, školenia a rozvoj v riadení kvality a výkonu organizácie. Vlastníme jedinečný softvér na predaj, produkciu, externé siete, procesný manažment, rozvoj ľudských zdrojov, správu dokumentov, motiváciu, kolaboráciu a pod. Prevádzka aplikácie v cloude na ...

Služby: -poradenstvo v oblasti riadenia pre firmy poskytujúce právnické, účtovné, marketingové a architektonické služby

Služby: - poradenstvo v oblasti obchodu, financií, ITC služieb a office managementu - optimalizácia daní