Vďaka personálnemu poradenstvo sa naučíte, ako správne napísať životopis, ako spísať motivačný list, ako hľadať efektívne prácu a ako uspieť na prijímacom pohovore. Nepodceňte hľadanie práce a nechajte si odborne poradiť, úspech vás následne neminie.

Ponúkame personálne a poradenské služby.

Medzinárodná personálno-poradenská spoločnosť poskytujúca služby executive search, personálneho auditu a coachingu. Zaoberáme sa obsadzovaním pozícií stredného a top manažmentu. Sme zakladajúcim členom nadnárodnej skupiny AltoPartners, ktorá združuje nezávislé executive search spoločnosti a pôsobí v 31 krajinách sveta.

Služby v oblasti riadenia a rozvoja ľudských zdrojov. Zameranie predovšetkým na assessment. (Assessment centre, Development Centre, 360° spätná väzba, prieskumy spokojnosti, mystery shopping, psychodiagnostika, diagnostika kľúčových kompetencií) a development (individuálny koučing, tímový koučing, conselling, field assistance, ...

Sprostredkovanie kvalifikovaných SZČO všetkého druhu.

Služby v oblasti personálneho a organizačného rozvoja. Poradenstvo, semináre, školenia, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj manažmentu -rozvoj tímov -rozvoj služieb -riadenie ľudských zdrojov -učiaca sa organizácia -coaching. Firma je partnerom United Change Comapanies.