Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Poskytuje - poradenstvo a služby v oblasti duševného zdravia a psychoterapie.

Neštátna nezisková organizácia. Prevencia, liečba a integrácia osôb ohrozených drogovou závislosťou. Ambulantná liečba a poradenstvo. Poradňa pre alkoholové a iné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - sociálne aktivizačné služby pre rodiny s deťmi. Galéria U Mloka.

PhDr. Romana Boháčová prevádzkuje poradňu intuitívnej a celostnej psychológie.

Už takmer tri desiatky rokov sa venujem alternatívnym terapiám. Moja špecializácia je práca s Božím slovom, to som dostal po cca 20 rokoch praxe so systémom SRT (Spiritual Response Therapy). Som autorom Božieho slova a ponúkam aj individuálny kurz – uvedenie do tejto duchovnej práce.

Psychoterapia, detská psychoterapia, párová terapia a poradňa pre rodinu v Olomouci a Šternberku. Ponúkam služby krízovej intervencie a poradenstva.

Služby, školenia: - príprava a poradenstvo v oblasti ISO 9001 aj v nadväznosti na dotácie - v oblasti poradenskej, konzultačnej a vzdelávacej činnosti systémov manažmentu - poradenstvo, príprava v oblasti manažmentu. - školenia v oblasti automobilového priemyslu - zabezpečenie vhodných dotačných titulov na celú šírku činnosti.

Firemné poradenstvo. Automotive. Dotačné poradenstvo. Poradenstvo v oblasti riadenia a rozvoja. Zavádzanie požiadaviek systémových noriem podľa: ISO 9001 – QMS, ISO 14001 – EMS, OHSAS 18001 – BOZP, SQAS, GMP+, HACCP, BRC, ISO 22000, ISO/TS 16949:2002, ISCC Projekty na zlepšovanie výkonnosti firiem: Model Excellence, Benchmarking, ...

NOPO - Nezávislá občianska poradňa Olomouc Poradenské služby - konzultácie: - sociálna a právna oblasť - občiansko-právne vzťahy - oddĺženie - rodinné a medziľudské vzťahy - pracovné vzťahy - problematika bývania - dlhy, vrátane oddlženia (insolvencie) - pomôžeme Vám ich spracovať - správny poriadok - Trestný poriadok - ľudské ...

Poradenstvo v oblasti energetických úspor alebo dotácií z EÚ (IROP, OPŽP, OPPIK) aj dotácií zo štátneho rozpočtu SR (Nová zelená úsporám, Kotlíková dotácie, dážďovky).

Spoločnosť BLUE OCEAN Management podniká v obore predaja tovaru a služieb. Prostredníctvom nášho vzdelávacieho a tréningového programu pomáhame cieľavedomým ľuďom stať sa excelentnými obchodníkmi a následne výnimočnými vedúcimi. Pre našich obchodných partnerov zabezpečujeme etický predaj tovaru a služieb koncovým zákazníkom.

služby: - dotačné činnosť - marketing - reklama - vzdelávanie - stavebná projekcia

Činnosť: - poradenstvo v oblasti firemného riadenia

Služby: - vyhľadávanie a následné rozvíjanie obchodných príležitostí v regióne strednej a východnej Európy.

Služby: - proces management - optimalizácia procesov - obchodné poradenstvo - predaj a podpora online CRM systému BPMonline

Zdravé bývanie: - návrhy vybavenia bytov - osobný rozvoj a poradenstvo - automatická kresba.

Aromatrapia - pre jednotlivcov, pre skupiny, obchodné stratégie. Masérske, rekondičné a regeneračné služby. Psychologické poradenstvo, poradenstvo zdravého životného štýlu. Ubytovacie služby a relaxačné pobyty (v podhradí Helfštýna - Týn na Bečove).

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -činnosť podnikateľských finančných, organizačných a ekonomických poradcov Komplexné finančné a energetické poradenstvo pre FO

Supervízia a koučovanie. Individuálna supervízia, tímová, priama, skupinová supervízia, supervízia vedenia. V oblasti sociálnej, zdravotníckej a školstva. Špecializácia na krízovú supervíziu.

Konzultácie a poradenstvo manažmentu vo výrobných spoločnostiach - analýzy, poradenstvo a aktivity v krízových a inak ťažkých situáciách firemných tímov - riešiteľské a rozvojové workshopy pre firemné tímy - systematická príprava - vzdelávanie a rozvoj vedúcich pracovníkov - systematická príprava manažérskych rezerv výrobných firiem - ...

Chemical Procurement. Project Management. Sporting Goods Distribution - Yonex.

Činnosť: - bezplatná materiálna pomoc ľuďom, ktorí sa z akýchkoľvek dôvodov ocitli v akútnej núdzi. - pracovné uplatnenie osobám dlhodobo nezamestnaným a handicapovaným - finančne dostupné vecné vybavenie sociálne slabším spoluobčanom. Ponúkame možnosť darovať zánovný textil a zachovalé vybavenie domácnosti. Kontakt na ďalšiu prevádzkareň ...

Služby: - strategické plánovanie, riadenie - personálne audity - manažment ľudských zdrojov - strategické riadenie ľudských zdrojov - poradenstvo, supervízia, koučovanie - vzdelávanie - nastavenie systému zákazníckej orientácie - prieskumy spokojnosť....atď.