Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: -rybárske potreby.

SLužby: - zvýhodnený podnájom pre začínajúce inovačné firmy - poradenstvo pre začínajúcich podnikateľov - organizácia seminárov a konferencií - školenia podnikateľov a manažérov firiem - zabezpečenie administratívnych služieb - technické zabezpečenie - pripojenie na internet a správu dát - umiestnenie trvalej reklamy - prenájom školiacich ...

Pracovisko Kroměříž. Pedagogicko-psychologická poradňa. Zariadenia na ďalšie vzdelávanie pedagogických pracovníkov.

Zaoberáme sa správou firemných dokumentov, implementáciou a hostingom document management systémov.

Osobné a partnerské horoskopy, riešenie partnerských kríz a poradenstvo v medziľudských vzťahoch, firemné psychológie a riešenie vzťahov na pracovisku, výklad nativity dieťaťa, astrológia, horoskopy s výhľadom do ďalšieho roka, horoskopy členov rodiny a partnerov.

Poradňa pre rodinu, manželstvo a medziľudské vzťahy Zlín. Rodinná a manželská poradňa. Intervenčné centrum – tel. 577 018 265.

Služby: -príprava projektu -riadenie projektu -operačné programy Projekty spracovávame pre: -mestá, obce, firmy, podnikateľov, školy, príspevkové organizácie.

Podnikateľské poradenstvo. Služby: -ponúka možnosti, ako znížiť svoje ročné náklady na elektrickú energiu nielen pri prevádzke domácnosti, ale aj pri podnikanie, pre všetkých odberateľov s možnosťou garancie najlacnejšie ceny energie v mieste odberu na dva roky.

Linka SOS - Linka bezpečia. Národná linka pravenca AIDS: -zelená linka 800144444.

Zahraničný obchod, servis a podpora: - pre firmy, ktoré môžu ponúknuť zaujímavý produkt alebo službu vo vybraných štátoch východnej Európy, severnej Afriky a strednej Ázie, pre zahraničie.

Poradenské služby v oblasti Systému riadenia kvality, Zavádzanie a dohľad QMS Príprava na certifikačnú Riešenie nápravných opatrení Zastupovanie zákazníka, dodávateľa Audity systému, procesu, výroby Školenie audítorov

Služby: - verejné dražby, dobrovoľné dražby - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Správa, údržba: - vlastné nehnuteľnosti. Poradenstvo: - ekonomické, finančné, podnikateľské - v oblasti softvéru, hardvéru.