O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Naše služby: - realitná, technická kancelária - správa a údržba nehnuteľností.

Hypotéky - úvery Právne služby Predaj a prenájom - byty - domy - vily - chaty - chalupy - pozemky - komerčné priestory

Práca: -dlaždičské -zemné a výkopové -vodoinštalatérske -rekonštrukcia Služby: -kontajnerová doprava -upratovacie práce -predaj a prenájom nehnuteľností

Bezpečnostná a detektívna agentúra. Predaj, výkup: -zlato -diamanty Prenájom: - nebytové priestory Organizovanie: - voľnočasové aktivity pre firmy (konferenčné aktivity, ...)

-Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Hľadáte vo svojom okolí firmu, ktorá sa zaoberá poľnohospodárskou a rastlinnou výrobou? Hľadáte prenajímateľa skladových priestorov? Ak áno, v tom prípade sa obráťte na nás! Som súkromný hospodáriaci roľník na Českobrodsku a okolí. Ponúkam pestovanie a predaj obilia a iných kultúrnych plodín. Ďalej sa venujem obchodu s komunitami a prenájmu ...

Služby: - prenájom bytov a nebytových priestorov.

Predaj, dodávka: -strešné krytiny -stavebný materiál. Oprava, rekonštrukcia, výstavba: -rodinné domy -priemyselné objekty -zateplenie fasád. Prenájom: -skladové priestory. Práca: -klampiarske -zemné.

Sprostredkovanie prenájmu a predaja nehnuteľností iných realitných kancelárií so zameraním na rekreačné objekty - chaty, chalupy.

realitná kancelária: ponuka: - nákup, predaj, prenájom rodinných domov, víl, bytov, nájomných domov, kancelárskych budov, nebytových priestorov, chát, záhrad, polí, lúk, sadov, rybníkov, lesov a iných.

Obchodno-administratívne centrum. Prenájom: - kancelárske priestory, kancelárie - skladové priestory, sklady. Revitalizácia areálu bývalého pivovaru za účelom obnovenia prevádzky pivovaru v Českom Brode.

Výroba, šitie, predaj: - pracovné odevy. - čalúnené sedacie súpravy. Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - nehnuteľností.

Prenájom: - nehnuteľnosti: - byty - nebytové priestory. Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní.

Všetky stavebné práce. Realizácia, výstavba. - pozemné a inžinierske stavby. Prenájom: - vlastné nehnuteľnosti.

Výroba, veľkoobchod: - pančuchový a ponožkový tovar. Správa a údržba nehnuteľností. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Predaj - pozemky Stavebná činnosť - rodinné domčeky