Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností Správa bytových aj nebytových domov a budov Poradenstvo v oblasti nehnuteľností Privatizácia bytového fondu Znalecké posudky Daňové priznania k dani z nadobudnutia nehnuteľnosti.

Realitná kancelária TIDE REALITY, spol. s r.o. sa už od roku 1993 sústredí na komplexný servis pri predaji a prenájme rodinných domov, víl, bytov, pozemkov i komerčných nehnuteľností v Prahe a okolí. Samozrejmosťou je individuálny prístup k potrebám každého klienta a odborné poradenstvo v odbore. Našu kanceláriu nájdete na ulici Drevný, Praha ...

Realitná kancelária Prenájom a predaj bytových aj komerčných nehnuteľností, pozemkov, správcovská činnosť.

Ponúkam realitné sprostredkovanie predaja, prenájmu nehnuteľností. Odhady nehnuteľností pre dedičské konania. Ďalšie služby v realitnej oblasti. Ďalej ponúkam komplexný poradenský servis v oblasti financií. V oblasti izolácií striech ponúkam poradenskú činnosť. Zaoberám sa fúkanou izoláciou striech.

Využite naše lety získané skúsenosti na poli svetového trhu s realitami. Zariadime prenájom či predaj nehnuteľností podľa Vašich predstáv. Vypracujeme pre Vás odhad zadarmo alebo pokiaľ potrebujete len poradiť môžete využiť realitné konzultácie. Pri predaji využívame nielen znalosti trhu, moderné technológie, ale taktiež prispôsobíme marketingovú ...

Realitná činnosť Predaj, prenájom - byty - domy - pozemky

Skupina GEMO patrí k popredným hráčom v oblasti stavebníctva a developmentu. Od svojho vzniku v roku 1990 realizovala na českom a slovenskom trhu rad veľkých a významných zákaziek, a to nielen ako generálny dodávateľ stavby, ale aj ako developer a investor. Výnimočnosť týchto projektov dokazujú mnohé získaná odborná ocenení. Stavebná firma GEMO ...

Služby: - realitná kancelária - znalecké posudky - odhady

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Realitná činnosť: - komplexná správa a údržba bytového fondu - správa SVJ a BD - správa ostatných nehnuteľností - prevádzka tepla - prevádzka domových kotolní - vedenie účtovníctva Predaj, prenájom: - nehnuteľnosti - bytov (byty) - domov (domy) - nebytové priestory - kancelárie - garáže.

Realitná kancelária. Správa a údržba nehnuteľností (SVJ, BD, OC) Prevádzka tepla

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, predaj, prenájom: -nehnuteľnosti: -byty, rodinné domy, pozemky, garáže -kancelárske a komerčné priestory.

Kúpa, prenájom a predaj nehnuteľností.

Realitná činnosť, Dražobná činnosť, Ocenenie nehnuteľných vecí Kancelária: Kopřivnice, Štefánikova 1163

Služby: -architektonické, stavebné, ekologické poradenstvo -realitná činnosť -projektové práce -realizácia stavieb