Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Advokátka. Rozsiahle spektrum právnych služieb a pomoc pri právnych problémoch každodenného života. Občianske a rodinné právo.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Stavebná firma, stavebné práce. Developerské služby.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Realitná kancelária. Predaj realít, nehnuteľností.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Sprostredkovanie práce a ubytovanie v Anglicku.

Reštaurácia -posedenie v príjemnom prostredí s milou obsluhou. -kvalitné jedlo a dobré pitie. V letných mesiacoch je možné posedieť na terase, odkiaľ je pekný výhľad do okolia a na celý športový areál vrátane detského ihriska. Pre menšie akcie (cca 25 hostí) máme salónik s barom a herňu s biliardom. Mimo vlastný priestor reštaurácie je k ...

Kaderníctvo. Predlžovanie vlasov. Predlžovanie rias. Brazílsky keratín. Kozmetika.

Služby: -upratovacie. -upratovanie domácností. -upratovanie nebytových priestorov. -stráženie detí. -Asistencia pre seniorov. -stráženie zvierat, venčenie psov. -správa nehnuteľnosti.

Realitná činnosť, reality. Predaj bytov, rodinných domov, pozemkov určeným na stavbu, predaj rekreačných objektov. Prenájom bytov a rodinných domov, kancelárií a nebytových priestorov. Ponúkame financovanie a kompletný právny servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pre začiatočníkov aj pokročilých.

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Účtovníctvo, daňové evidencie a miezd.

Murárske práce Elektromontáže Elektrorevízia Maliarske práce Upratovacie práce

Realitná kancelária. Špecializujeme sa na činnosť v oblasti realít. Sprostredkovávame predaj a prenájom nehnuteľností, kancelárskych, výrobných a obchodných priestorov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti ...

Realitná činnosť, predaj realít. Správa - nehnuteľnosti. Upratovacie a vypratovacie služby, umývanie okna. Čistenie koberca.

Projekčná kancelária. Projektovanie činnosť v stavebníctve. Správa, údržba: - nehnuteľnosti.