Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Predaj a prenájom rodinných domov, bytov, rekreačných objektov i pozemkov v Prahe a Českých Budějoviciach. Zaisťujeme právny servis.

služby: - služby realitnej kancelárie - krátkodobé prenájmy bytov najmä v centre Prahy - kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľnosti - prenájmy komerčných priestorov - inžiniersko-investorská činnosť - príprava developerských projektov - právne a poradenský servis, vybavenie všetkých úkonov s katastrom nehnuteľností - ...

Správa, predaj, prenájom nehnuteľností a investície do nehnuteľností.

Skladovanie ovocia a zeleniny: - sklady pre zeleninu a ovocie - chladenie a zmrazenie.

Spoločnosť RESTAV, rekonštrukcia-stavby s.r.o. sa už niekoľko rokov venuje stavebnej činnosti. Realizujeme stavby, prestavby a rekonštrukcie bytov či domov. Ďalej sa zaoberáme správou nehnuteľností a realitnou činnosťou. Vykonávame údržbu, upratovanie budov, ďalej zabezpečujeme vedenie účtovníctva pre spoločenstvá vlastníkov bytov a ...

Spoločnosť Tarancia, SE bola založená v roku 2012. Špecializuje sa na správu priemyselných areálov, nehnuteľného majetku? a energetických projektov.

Realitná kancelária. Kompletná ponuka nových bytových projektov, luxusných nehnuteľností, starší domov a bytov, vrátane prenájmov, poradenstvo a hypotekárneho servisu. Spolupráca s investormi v oblasti business developmentu ..

Naša nová značka sa zameriava na nadštandardné, najmä rezidenčné nehnuteľnosti na predaj i na prenájom v prestížnych lokalitách Bratislavy a okolia.

Správa, predaj a prenájmy nehnuteľností v Prahe. Správa nehnuteľnosti Praha Ponúkame naše služby spoločenstvom vlastníkov nehnuteľností, družstvám, fyzickým osobám, s. R. O. I akciové spoločnosti. Čo pre Vás zariadime: - štúdiu o nehnuteľnosti - vypracovanie stavebnej dokumentácie a povolenie - výstavbu - spravovanie hotové ...

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Inzercia nehnuteľností. Predaj a prenájom bytov, domov, pozemkov, chát a chalúp z celej SR.

Kompletný servis služieb a poradenstva v oblasti realít. Predaj bytov a domov v Prahe a okolí. Ako obchodník pracujem cez 15 rokov, v realitách pôsobím od začiatku roka 2010. Popri bežnej maklérskej činnosti poskytujem nezávislé konzultácie pri predaji / kúpe nehnuteľnosti, píšem blog s realitnou tematikou, som spoluzakladateľkou realitné ...

Prevádzkujeme strážené parkovisko v Prahe u Letisko Václava Havla. V cene parkovného je odvoz luxusným automobilom k letiskovým terminálom. Ponúkame tiež služby autoservisu.

Sprostredkovávame súkromnú inzerciu nehnuteľností súkromným osobám aj právny servis.

Hľadáte lacné parkovanie pri letisko Praha? Strácate prehľad o cenách všetkých strážených parkovísk? Vyskúšajte náš porovnávač cien parkovísk pri letisku Václava Havla, ktorý funguje zároveň aj ako booking. Zoradiť parkovisko možno podľa cien, ale aj podľa hodnotenia.

Nonstop parkovanie v Prahe dlhodobé i krátkodobé prenájmy parkovacích státí v areáli s non-stop obsluhou služobným psom a online kamerovým systémom.

Stránky realitného makléra pre hlavné mesto Prahu a Stredočeský kraj. Predaj a prenájom nehnuteľností.