Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

služby: - správa a upratovanie nehnuteľností Montáž, servis: - zabezpečovacie systémy EZS a EPS - prístupové a dochádzkové systémy - domáce telefóny Správa dátových sietí.

Realitná kancelária. Zabezpečujeme realitný aj právny servis, máme zázemie vlastné advokátskej kancelárie. Pomôžeme zabezpečiť financovanie.

Odhady nehnuteľností. Znalecké posudky.

ubytovanie: - celoročné ubytovanie v súkromí: - 2x dvojlôžková izba - 1x apartmán - 1x byt 2 + 1. Realitnú činnosť.

služby: -úklidy a čistenie -likvidace odpadu -výškovo práce -natírání -Čističe rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

služby - správa majetku - bezpečnostné služby, ostraha - upratovacie práce.

Strategická priemyselná zóna Holešov - správa, predaj a prenájom pozemkov v priemyselnej zóne Holešov.

Stolárstvo, podlahárstvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služieb -Nakládání s reprodukčným materiálom lesných drevín

služby: - realitná činnosť - predaj stavebných pozemkov

Skupina CREAM sa dlhodobo špecializuje na poskytovanie nadštandardných služieb v oblasti nehnuteľností, vrátane výstavby nových a rekonštrukcií existujúcich objektov. Skupina CREAM je zoskupenie spoločností pod manažmentom CREAM uzavretý investičný fond, a.s. Hlavnou činnosťou fondu a podriadených spoločností skupiny je vyhľadávanie a ...

Kovovýroba, zákazková výroba: - kovové konštrukcie a výrobky Výroba a montáže: - oceľové konštrukcie - zábradlia. Poskytovanie montážnych prác. Realitné služby.

Realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností.

Výstavba, stavba, rekonštrukcia: -pozemné, inžinierske stavby -komplexná výstavba -nástavby, podkrovné vstavby -rodinné domy -tepelnoizolačné systémy. Predaj stavebnín. Realitná činnosť: -predaj a prenájom bytov a domov.