Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Činnosť: - hodinový manžel - opravy v domácnosti.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Predmetom podnikania bezpečnostnej agentúry SIPADAN a.s. sú bezpečnostné služby, upratovacie práce, ochrana osôb a majetku či správa nehnuteľností a budov po celej SR.

- Sprostredkovanie obchodu a služieb - Náhradné diely pre zemné a drviace stroje

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností

-Veľkoobchod -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Výroba výrobkov spracovateľského priemyslu

Stavebná firma. Vykonávame všetky stavebné práce po celom Libereckom kraji a jeho okolí. Stavby a výstavby: -rodinné domy -rúbené domy -drevostavby -terasy a balkóny z exotického dreva Strechy: -realizácia a rekonštrukcia striech -tesárske práce -pokrývačské práce -klampiarske práce Fasády: -rekonštrukcia, zatepľovanie a opravy ...

Služby: -chemický peeling -regeneračná starostlivosť -lymfodrenáže

Služby pre domácnosť: -maľovanie izieb -údržba -drobné opravy

Správa a údržba nehnuteľností, upratovacie služby.

Balíky služby a kompletizácia, logistika a skladovanie, správa a údržba budov, elektromontážne práce, zámočnícka výroba, minipivovar Všerad.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Služby: - bezpečnostné služby - stráženie majetku - organizačné služby - patrolovacie služby - kontrola nemocenských - upratovacie práce - čistenie - údržba vonkajších a zelených plôch - správa objektov - predaj pracovných odevov.

Zaoberáme sa komplexnou správou domov a nehnuteľností, vedením účtovníctva, zabezpečovaním opráv, údržby pre fyzické či právnické osoby. Ponúkame zaistenie chodu bytového aj nebytového priestoru domu, upratovacie práce, údržbu zelene v okolí nehnuteľnosti a odpratávanie snehu. Poradíme s právnou bytovou problematikou.

Finančné a bankové služby, bankovníctvo. Poistenie, poisťovníctvo.

Požičovňa a prenájom pracovných plošín. Stavebná činnosť: - montáž nízkoenergetických RD - kompletizácia striech - údržba a opravy priemyselných objektov - tesárske, klampiarske práce. Zatepľovanie budov

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie -hypotéky -poradenské -sprostredkovateľské.

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Správa nehnuteľností. Prenájom bytových aj nebytových priestorov.

Realitná kancelária. Realitná činnosť. Správa nehnuteľností. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - rodinné domy - byty - pozemky - nebytové priestory - ostatné nehnuteľnosti Sprostredkovanie: - poistenie nehnuteľnosti - znalecké posudky.