Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Ponuka dovozu a predaja vozidiel Land Rover. Správa a predaj nehnuteľností.

Správa a údržba nehnuteľností s možnosťou ostrahy. Prevádzka práčovne a čistiarne

Vývoj produktov pre údržbu a opravárenstvo. Poradenstvo v úsporách energií. Správa nehnuteľností. Organizovanie teambuldingov.

Služby: -zaistenie plynulého chodu logistických a distribučných centier, výrobných centier a výrobných prevádzok

Stavebná firma -výstavby rodinných domov -zateplenie fasád, striech, podláh - správa nehnuteľností a údržba budov -pravidelné upratovanie -údržba zelene -havarijný servis -správa majetku

Účtovníctvo pre podniky a správa nehnuteľností na zákazku.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Rekonštrukcia stavieb, hodinový manžel, servis a údržba budov.

Prenájom a predaj realít, ponuka nehnuteľností.

Ponúkame kompletné služby v oblasti technického zariadenia budov. Najmä meranie a regulácia, vzduchotechnika, kotolne a vykurovanie, výmenníkové stanice, tepelné čerpadlá a správa budov.

Správa a prenájom nehnuteľností a služieb upratovania.

Ponúkame správu nehnuteľností, vedenie účtovníctva a rozúčtovacie služby pre spoločenstvo vlastníkov jednotiek a bytové družstvá

Ubytovacie služby Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Realitná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb

Prevádzkovanie cestovnej kancelárie so zájazdmi do Loskopu, Marina Sands a Fijnbosch. Ponúkame pobyty hviezdicové, poznávacie, lovecké, pracovné cesty, svadobné, vinárske a golfové. Zaistíme Vám voľné vyžité v podobe surfovania, raftingu, rybolovu, poľovníckej safari, bungee jumpingu, sandboardingu, tubingu a potápania v akváriu so žralokmi.

Vykonávame komplex. upratovanie. servis budov, chodníkov, pravidelný aj jednorazový, umývanie okien, str. čistenie kobercov, výšk. práce, hyg. systémy, zahr. práce, správa nehnuteľností, recepčné služby, bezpečn. agentúra.

Služby - daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva - správa nehnuteľností

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností.

Služby - správa nehnuteľností - upratovacie služby