Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

služby: -údržba nehnuteľností, denné upratovanie, generálne a postavební upratovanie -mytí okien, výškové práce -čistenie a renovácie podláh, čistenie kobercov, žalúzií -údržba vonkajších priestorov -zajistíme ostrahu objektu.

služby: - likvidácia firiem, spoločností, zadlžených firiem - prevzatie firmy - reorganizácia a krízové riadenie.

služby: - registrácia, parking a predaj domén

služby - správa budov - realitná činnosť, prenájom nehnuteľností - upratovacie služby.

služby - správa vlastných nehnuteľností - vedenie účtovníctva - upratovanie nehnuteľností.

služby: - správa nehnuteľností - realitné poradenstvo.

Služby pre vlastníkov nehnuteľností - zabezpečenie prevodu bytov a nebytových priestorov - zastupovanie vlastníka na zhromaždení SVJ - návrhy investícií a opráv - vypracovanie stanov, domového poriadku, rokovacieho poriadku a ďalších interných predpisov SVJ - ďalšie.

služby - realitná a developerské činnosť - Facility management.

Fond je samostatnou právnickou osobou, ktorej predmetom podnikania je činnosť samosprávneho investičného fondu v súlade so zákonom č. 240/2013 Zb., Zákon o investičných spoločnostiach a investičných fondoch, v platnom znení na základe rozhodnutia Českej národnej banky č. J. 2009/1216 / 570 z 23. februára 2009. Fond podlieha regulácii a dohľadu ...

služby: - realitná činnosť - správa nehnuteľností - stavebná činnosť

služby: - správa a prenájom nehnuteľností

Výroba, predaj, montáž: - plastové, hliníkové okná - špaletové okná - EURO okná. činnosť: - správa, údržba nehnuteľností - stavebné úpravy.

služby: - prenájom a prevádzkovanie vlastných aj prenajatých nehnuteľností

činnosť: - služby v oblasti komerčných nehnuteľností - správa budov

Autosalón nissan-reporie Správa a prenájom vlastných nebytových priestorov.

Home-Rent zaisťuje pre svojich klientov kúpy investičných nehnuteľností, krátkodobé prenájmy, klientelu, vrátane kompletnej starostlivosti o hostí a vašu nehnuteľnosť. Ponúkame: - službu facility management - aktívna správa budov - predaj, prenájom a kúpu budov - inzercia nehnuteľnosti - zariadenie pranie bielizne, upratovanie a dizajn ...