Upratovacie a obchodné služby: - správa nehnuteľností - upratovanie panelových domov - dodávateľský upratovanie - špeciálna upratovacie práce - kosenie a odvoz trávy - servis a predaj upratovacej techniky - čistenie kobercov a sedacích súprav.

Výroba: - čierne ceruzky - farebné ceruzky - pastelky - klasické ceruzky - tesárske ceruzky

Kompletné reklamné služby: - výroba reklamy - grafické štúdio - webdesign

kadernícke služby - predlžovanie vlasov - trichológii - svadobné a spoločenské účesy

fotoslužba: - fotopotřeby - spracovanie fotografií - fotoateliér.

Fotografické práce: - portréty - deti - predsvadobné fotenie - svadobné fotenie.

Moderátor, špecialista komunikácie, osobný fitness a bežecký coach. moderovanie: - plesy, maturitné plesy - módne prehliadky, reklamné akcie - tlačové konferencie, detské dni, bežecké preteky, roadshow, atď. Fitness lekcie: - fit kruháči - fasciálnej relaxácia - H.E.A.T.

Poskytovanie sociálnych služieb najmä zrakovo postihnutým: - sprievodcovské a předčitatelské služby - sociálnej rehabilitácie - odborné sociálne poradenstvo.

Kopírovacie centrum: - tlač na plátno a tlač obrazov - kopírovanie a tlač - skenovanie - laminovanie - väzba diplomových prác - väzba - kalendáre - vizitky - potlač tričiek, puzzle, podložiek pod myš - špeciálne papiere - kompletizácia výkresovej dokumentácie.

Centrum BAZALKA, o.p.s. pôsobí ako neštátne nezisková organizácia, ktorá sa venuje deťom a mládeži s ťažkým kombinovaným postihnutím. Prevádzkujeme denné a týždenné stacionár v rodinnom duchu, pomáhame rodinám so starostlivosťou o deti s ťažkým zdravotným postihnutím a snažíme sa uľahčiť ich životnú situáciu. Naším cieľom je začlenenie klientov do ...

Kaderníctvo: - pánske - dámske - detské - farbenie - spoločenské, svadobné účesy.

Upratovacie služby: - jednorazový aj pravidelné upratovanie domov, bytov, kancelárskych priestorov a spoločných priestorov bytových domov.

E-shop: - elektronika - počítače, telefóny, televízie, fotoaparáty a ďalšie. služby: - servis výpočtovej a kancelárskej techniky - pripojenie k internetu - lacné mobilné volania a mobilný internet.

Grafické práce, tlač: - predtlačová príprava dokumentov vrátane ich výtlačku do finálnej podoby - internetové a prednáškové prezentácie - tlač vizitiek, pohľadníc, kalendárov, plagátov a tlačovín - digitálna, ofsetová aj atramentovú tlač.

Ekologické poradenstvo -poradenské a konzultačné služby: - odpadového hospodárstva - vodného hospodárstva - ovzdušie - spracovanie ekologických auditov a analýz.

Prekladateľské a tlmočnícke služby: - technické preklady - preklady právnických dokumentov a právnych aktov - ekonomické podklady - preklady odborných časopisov a časopisov pre pracovníkov firiem - simultánne i konzekutívne tlmočenie - kabínové tlmočenie vrátane zabezpečenia tlmočníckej techniky - tlmočenie rokovaní na veľtrhoch - ...

Ponúkam opravy Hardvéru, údržbu softvéru. Návrh techických riešenie. Konzultácie v IT, ITC. Servis IT.

Tlačové služby: -kopírování -vizitky, prospekty, katalógy -laminování -vázání dokumentov -reprografie -sítotisk -knihtisk -ofset -dokončovací práce. Grafické práce: -výtvarné návrhy -gragika, sadzba služby: -horká razba a slepotlač -samolepicí reklama -smaltované vývesné štíty-distribúcia -návrhy a realizácia ...

Realitný maklér a majiteľ realitnej kancelárie REALITY HORŇÁK. Špecializujem sa na predaj objektov na bývanie a rekreáciu na juhu Čiech, ale úspešne som predal desiatky nehnuteľnosti aj v Prahe, v stredných Čechách, na Vysočine a na Plzeňsku.

internetové prezentácie - internetové aplikácie - web design správa - počítačové siete

predaj - digitálne fotoaparáty CANON, NIKON návrhy - firemné logá návrhy - tlačoviny Dodávka - vlastné počítače KP SOFT - stolné PC - notebooky - servery - tlačiarne OKI, EPSON - LCD monitory EIZO, NEC - komponenty kusová výroba - počítače KP SOFT internetové ...

kozmetika - masáže tváre, krku, dekoltu - mikromasáž očného okolia - čistenie pleti - peeling - masky - ošetrenie so zlatom - chemický peeling - líčenie - farbenie obočia a mihalníc - úprava obočia - depilácia Oblic, nôh, rúk, IPL laserom

Činnosť koordinátora BOZP pre prácu na stavenisku - spracovanie plánu BOZP vo fáze projektovej prípravy aj vo fáze realizácie stavby Projekcia, návrhy a realizácie - interiéry vrátane výrobných výkresov inžinierska činnosť - vybavenie všetkých podkladov, stanovísk a vyjadrení pre územné konanie - územný súhlas - ...