Služby: - prevádzka e-shopov autosamolepky, autodoplnky a autopríslušenstvo - výroba reklamy - grafické práce - webdesign

Služby: -strihanie a úprava srsti psov

Služby: -grafické práce -SEO optimalizácia -tvorba webových stránok -poradenstvo v oblasti zálohovania dát -organizácia počítačových kurzov

Vykonávame murárske, kamenárske, búracie, upratovacie práce.

Štýlový kadernícky salón ponúka kompletné kadernícke služby, poradenstvo v oblasti farieb, strihov, stylingu a starostlivosti o vlasy. Predaj vlasovej kozmetiky Biolage a Matrix.

Reklamná činnosť Výroba - www stránky, webdesign

Tlačiareň Bedřicha Tomáška pôsobí v Strakoniciach a okolí: -ofsetová tlač -kníhtlač -falcovanie -potlač -farebné kopírovanie -tlačopisy -letáky a plagáty -navštívenky, vizitky -svadobné oznámenie -novoročenky -kalendáre.

Služby: -preklady -súdne tlmočenie -výučba nemeckého jazyka.

Služby: -doručovanie poštových zásielok -sprostredkovanie peňažného plnenia -telefón, telegraf.

Služby: -doručovanie poštových zásielok -sprostredkovanie peňažného plnenia -telefón, telegraf.

Služby: -veľkokapacitná práčovňa -čistiareň.

Zaoberáme sa: - čistením peria - predaj nových páperových vankúšov a dek - renovácia a výroba páperových prikrývok a vankúšov Každý nepárny týždeň máme otvorené aj v sobotu, okrem toho podľa telefonického dohovoru.

Kompletné porfólio služieb spoločnosti O2.

Poradenstvo v oblasti integrovaných systémov riadenia (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), metódy štíhlej výroby. Vykonávanie auditov, prípravy na certifikácie. Lektorská činnosť a organizácia vzdelávacích programov, kurzov a workshopov na mieru.

Pranie a čistenie odevov. Pranie a žehlenie hotelovej bielizne. Pranie a žehlenie pracovného oblečenia. Autoservis a pneuservis. Ubytovanie.

Čistenie a pranie odevov a peria. Pneuservis a autoservis. Ubytovanie v penzióne Park.