Kadernícky salón, vlasové štúdio, kadernícke služby, kompletné poradenstvo, kaderníctvo.

Vykonávam opravy a všetky remeselné práce v domácnosti.

Ponúkam služby pedikúry a masáž plošiek nôh.

Prevádzka kaderníckeho a kozmetického salónu.

Poradenská a konzultačná činnosť.

Distribúcia: - noviny - časopisy - predplatné.

Fotograf. Ponúkam fotografovanie svadieb, portrétov, krajín, akty, deti a podobne. Fotím digitálnou zrkadlovkou Canon Eos 6D. O fotografovanie sa zaujímam od roku 2004.

Centrum pre rodinu. Stráženie detí od 1 roka. Tím opatrovateľka s certifikovaným vzdelaním. Výtvarné, hudobné, pohybové činnosti.

Zhotovíme pre Vás kvalitné ateliérové aj exteriérové fotografie.

Fotoateliér. fotíme deti, rodiny, ženy, môže, tehotné ženy, tabla a podobne.

Ponúkam fotografické služby - fotím krajiny, zvieratá, vernisáže, tradície a taktiež portréty.

Fotografické služby: - fotografovanie módy, portréty, svadby. Služby: - airbrush maľby na motorky, autá, prilby - kozmetické opravy poškriabaných prilieb - polepy fóliou - opravy signatúr - reklamné polepy ceduľou, automobilov, dodávok, pútačov - reklamné maľby na fasády - písmomaliarstvo. Grafické štúdio. Webdesign - tvorba ...

Činnosť, ktorej sa venujem je fotografovaním. Ponúkam predovšetkým foto: - rodinné fotografie, foto novorodencov, tehotenské foto, portréty, svadobný deň a iné. Najkrajšie fotky vznikajú predovšetkým v exteriéri.

Expresná preprava zásielok z domu do domu po celej SR do 24 hodín a SR do 24 Bratislava, do 48 hodín ostatnej destinácie. Preprava zásielok od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pre okresy Kolín, Kutna Hora, Benešov: -doprava, expresné, kuriérne, vyťažovanie -skladovanie a distribúcia tovaru -paletovanie, fóliovanie, páskovanie -colné odbavenie ...

Výroba, predaj, potlač textilu a plastu: -reklamná produkcia: -reklamné tašky -tričká -textil -stuhy -hrnčeky -vlajky -tabuľa -čiapka -vankúše -dáždniky -samolepky -autoplachty -transparenty -priemyselná potlač: presná tlač na technické komponenty aj z ťažko potlačiteľných materiálov. Zriaďovanie ...

Realitná kancelária. Predaj a prenájom nehnuteľností finančné poradenstvo.

Realitná kancelária: - sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpa všetkých typov nehnuteľností - prevody členských práv a povinností k družstevným bytom - styk s katastrálnymi úradmi - zabezpečenie stavebných a znaleckých posudkov, daňových poradcov - podanie daňového priznania - sprostredkovanie úverov a stavebného ...

Kožušníctvo. Predaj, poradenstvo a oprava: -kožené odevy -kožuchy a koža. Služby-čistiareň -čistenie a ošetrenie kožušinových odevov.

Služby: -vyznačenie budovy v katastri nehnuteľností -rozdelenie pozemku -zmena hranice pozemku -vyznačenie vecného bremena -vyhotovenie overených kópií prvopisu geometrických plánov.

Prevádzkujeme holičstvo a kaderníctvo.

Grafické štúdio. -veľkoformátová tlač -malokusová tlač -výroba reklamných predmetov, fotopotlače -rezaná grafika, pieskovacia fólia, samolepky, štítky, vizitky -pozvánky, priania, pohľadnice -fotoobrazy, fotoknihy. Špecializujeme sa skôr na malokusovú výrobu.

Tvorba www stránok webdesign reklamná grafika (logá, vizitky, letáky, ...) 3D vizualizácia fotenie