Predaj, montáž - kancelárska a výpočtová technika - správa a údržba servera - zálohovanie dát.

Predaj a požičiavanie: - svadobné šaty, šaty pre družičky - spoločenské šaty - šaty do tanečných - pánske obleky, košele, vesty - maturitné šaty - bižutéria, vlasové ozdoby, bielizeň - svadobné oznámenie - snubné prstene - ozdoby na autá, stoly.

Tanečná škola: - kurzy tanca a spoločenské výchovy pre mládež, začiatočníkov, pokročilých - organizovanie tanečných súťaží. Svadobný salón Vivien: - požičiavame svadobné šaty, spoločenské šaty, pánske obleky, šaty pre družičky, svadobné ozdoby.

Služby - pripojenie k internetu - volanie cez internet - príjem digitálnej satelitnej televízie - telekomunikačné a hlasové služby - správa sietí Webhosting Predaj, servis - počítače

Činnosť: - organizácia zážitkových akcií (pod názvom Roadgasm) - blog - fotenie áut

Virtuálne sídlo pre firmy, organizácie a živnostníkov. Prenájom nehnuteľností, virtuálne kancelárie.

Vodo, topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce. Montáž - solárne systémy - tepelné čerpadlá - chladenie.

Fotenie svadieb, portréty ľudí, bábätiek, detí, tehotných žien.

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Dotačné poradenstvo Reklamné služby Marketingové služby

Výroba reklamy. Tlačoviny - vizitky, letáky, pozvánky, letáky, katalógy, plagáty Reklama - náklady, pútače, svetelná a 3D reklama, reklamné predmety, orientačné systémy. Fota, logá, web.

Vydavateľstvo a vydavateľstvo fungujúce na princípe Partnerského programu. Eshop, internetový obchod, predaj: - knihy - romány - kalendáre. Nákupom podporujete choré a postihnuté deti, sme partnermi nadácie Dobrý anjel.

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a softvér pre štátnu správu a samosprávu, školy, rozpočtové a príspevkové organizácie, Gordic" -hardvér, softvér -školenie užívateľov (najlepšie priamo na pracovisku užívateľa s jeho PC aj programami) -inštalácia softvér, ekonomický SW -softvérová údržba PC -komplexné služby pre organizácie bez ...

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru Servis, predaj a modernizácia - počítačové siete.

Predaj výpočtovej techniky. Reklamné a grafické štúdio. -tvorba webových stránok, redizajn a úpravy už vytvorených stránok -SEO optimalizáciu pre vyhľadávače a pokročilú administráciu k vlastnej SEO-správe -grafické práce, reklamná činnosť, zaistenie veľkoobjemovej tlače -fotografovanie a filmovanie.

Realitné kancelárie. Znalecké posudky Právny servis Poradenstvo v oblasti realít. Predaj a prenájom - radové rodinné domy - pozemky.

Špecializácia na detskú a rodinnú fotografiu, fotenie v tehotenstve, fotografovanie novonarodených bábätiek a detí, rodín, portrétov a obľúbený boudoir. Svadobné foto.

Fotograf. Deti, páry, portréty. Rodinné fotky, svadobné foto, tehotenské foto.

Prekladateľská a tlmočnícka agentúra. Jazykové kurzy.

Služby administratívnej pracovníčky. -prepisy dokumentov do elektronickej podoby -prepisy diktovaných textov -tvorba prezentácií -realizácia a spracovanie reklamných materiálov -spracovanie, príprava, evidencia dokladov pre účtovníctvo -evidencia a spracovanie faktúr došlých -vystavovanie faktúr, kontrola platieb a úhrad faktúr, ...