služby - správa budov - technické zariadenie budov TZB (vykurovanie, klimatizácia, elektroinštalácie, ...) - poradenská a konzultačná činnosť - energetické audity - inžiniering, projektová činnosť.

Realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností - rezidenčné, komerčné development - trhové ocenenie nehnuteľností - Homestaging.

fotoateliér: - produktová fotografie - portréty - svadobné foto - tehotenské, rodinné fotografie - akty, glamour.

činnosť - vývoj software - služby v oblasti IT.

Medzinárodná prepravná spoločnosť Emons Špedícia s.r.o. ponúka komplexné dopravné a logistické služby. Zabezpečujeme služby spojené s transportom kusových a celovozových zásielok. Poskytujeme vnútroštátnu aj medzinárodnú prepravu nákladnými vozidlami, kamiónovú dopravu, špedíciu, železničnú, námornú i leteckú prepravu. Ďalej poskytujeme ...

-ČINNOSŤ podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Vydavatelské a nakladateľské činnosti -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzkárne -Reklamní činnosť a marketing

Svadobná agentúra - požičovňa svadobných a spoločenských šiat.

služby: - kozmetika - manikúra - tetovanie

služby - manikúra, pedikúra - modeláž nechtov - kozmetika.

služby - internetové pripojenie - správa PC zostáv.

Internetová sekretárka - virtuálna asistentka. Administratívne práce podľa zadania zákazníka. Vyhotovenie odborných textov, PR článkov, korektúr a ďalších.

Prepravné služby - cestná doprava medzinárodná - logistika - skladovanie - preprava kusových zásielok.

TAŠKY - TAŠKY HDPE košieľky v bloku - TAŠKY HDPE košieľky na úlohu - TAŠKY s priehmatom - TAŠKY s páskovým uchom - TAŠKY ostatné VRECKÁ - VRECÚŠKA HDPE skladané - VRECÚŠKA HDPE odtrhávací - VRECÚŠKA HDPE na rolu - VRECÚŠKA HDPE desiatové - VRECÚŠKA HDPE do mrazničky - VRECÚŠKA LDPE a HDPE rôzne - VRECÚŠKA pre rýchle ...

Fotograf so zameraním na fotografovanie zvierat.

tlačiareň: - ofsetová tlač - grafické štúdio.

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina Prekladateľské služby: - z angličtiny do slovenčiny - z ruštiny do slovenčiny.

Služby, formou mobilného kaderníctvo: - predlžovanie vlasov, mihalníc u vás doma.

Sokolovna Sušice: - priestor na organizovanie večierkov, svadieb, osláv, koncertov - catering

Studio služieb Heladesign - nechtová modeláž, Sherllac, manikúra, pedikúra a starostlivosť o nechty na nohách, masáže a prístrojová lymfodrenáž.