Spracovanie: -stavebné projekcie. -architektonické návrhy. -návrhy interiérov.

Upratovacie práce: -komplexné upratovanie. -umývanie okien. -čistenie kobercov.

Služby: - personálna agentúra - sprostredkovanie práce v SR pre ukrajinských občanov

Informačné centrum. Aktuálne informácie o kultúre, športe, pamiatkach, službách, doprave, ubytovaní, stravovaní, atď.

Sprostredkovanie práce do Bavorska a ostatných spolkových krajinách Nemecka. Vhodné ako pre remeselné profesie, tak aj pre pomocné práce. Z pohraničných oblastí vhodné pre lendlerov, pre ostatných s ubytovaním. Podnikateľský servis pre malých a stredných podnikateľov. Personálny servis pre verejnosť aj pre podnikateľov.

Písmomalier Výroba reklamy. -grafika -firemné štíty, autá, obchody -maľba na fasády -veľkoplošná digitálna tlač -samolepky.

Práčovňa: -pranie a žehlenie bielizne vrátane odvozu a dovozu späť k zákazníkovi.

Výroba betónovej strešnej krytiny. Práčovňa: -pranie bielizne -chemické čistenie.

E - shopy - aukčné portály - webové stránky Programátorské práce

Výroba, predaj: - reklamné predmety všetkých kategórií, aj kožená galantéria, koženky a plasty. Tlačiarenské práce, potlač.

Projektová kancelária. Služby: - projektová činnosť v stavebníctve: - spracovanie projektovej dokumentácie novostavieb, rekonštrukciou a modernizáciou stavieb - odhadca nehnuteľností - oceňovanie majetku, znalecké posudky pre nehnuteľnosti - autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - architektonické štúdie - energetické ...

Vývoj: - softvér na zákazku - pre sledovanie a riadenie potravinárske a nepotravinárskej výroby - informačné a poradenské systémy: - webové aplikácie - redakčné systémy - informačné portály - prezentácia. Dodávka: - systémy automatickej identifikácie a logistiky. Predaj, servis, opravy: - počítače - periférie, ...

Upratovacie služby: - priemyselné čistenie, čistiace práce - všeobecné upratovanie - pravidelné, jednorazové.

Pracovná agentúra. Personálna agentúra. Sprostredkovanie - zamestnanie, ponuky práce, voľné pracovné miesta pre nezamestnaných.

Komfortné byty a apartmány v najkrajšej časti Šumavy určené na dlhodobý prenájom