Realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností - rezidenčné, komerčné development - trhové ocenenie nehnuteľností - Homestaging.

fotoateliér: - produktová fotografie - portréty - svadobné foto - tehotenské, rodinné fotografie - akty, glamour.

činnosť - vývoj software - služby v oblasti IT.

Medzinárodná prepravná spoločnosť Emons Špedícia s.r.o. ponúka komplexné dopravné a logistické služby. Zabezpečujeme služby spojené s transportom kusových a celovozových zásielok. Poskytujeme vnútroštátnu aj medzinárodnú prepravu nákladnými vozidlami, kamiónovú dopravu, špedíciu, železničnú, námornú i leteckú prepravu. Ďalej poskytujeme ...

-ČINNOSŤ podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -Vydavatelské a nakladateľské činnosti -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzkárne -Reklamní činnosť a marketing

Internetová sekretárka - virtuálna asistentka. Administratívne práce podľa zadania zákazníka. Vyhotovenie odborných textov, PR článkov, korektúr a ďalších.

tlačiareň: - ofsetová tlač - grafické štúdio.

Studio služieb Heladesign - nechtová modeláž, Sherllac, manikúra, pedikúra a starostlivosť o nechty na nohách, masáže a prístrojová lymfodrenáž.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby

činnosť: - spracovanie časových harmonogramov, nákladových analýz pre veľké investičné akcie (energetika, farmácia, vodárne, obchodné centrá, petrochémie ...).

činnosť: - služby pre spoločnosti podnikajúce v odbore informačných technológií, telekomunikácií - marketingové služby - predpredajné podpora, konzultácie.

hostinská činnosť -Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

Realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností.

činnosť: - upratovacie služby - správa nehnuteľností

služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - vývoj informačných systémov - webdesign - reklama, marketing

služby: - zákazkový vývoj webových, mobilných a desktopových aplikácií - správa serverov

služby: - reklamná agentúra - DTP štúdio - tlač - reklamné predmety - webdesign

Návrhy a realizácie interiérov - bytový a interiérový dizajn.

Dodávka - informačné systémy - softvérové aplikácie. služby - outsourcing IT / IS - spracovanie účtovníctva - spracovanie miezd a personalistiky.