ONE BRAIN Kineziológia je jemná, ale účinná metóda pre podporu zdravia a duševnej pohody. Zbaví Vás stresu a chronickej únavy, zvýšia Vaše sebavedomie, vyrieši vzťahové problémy aj problémy s učenia. Pomôže Vám zvládnuť nadváhu aj anorexiu, skončiť s fajčením a zbaviť sa fóbií aj psychosomatických ťažkostí.

Kompletné služby v oblasti tvorby www stránok a E-shopov. Corporate identity, SEO / SEM. Logotypy, vizitky a tlačová grafika.

Mestské kultúrne centrum Hořovice podporuje kultúrny a spoločenský život v meste. Organizuje a zabezpečuje hudobné koncerty, divadelné predstavenia, stretávanie so známymi osobnosťami, literárna súťaž Hořovice Václava Grófa a heligonkářské prehliadky, ktoré sa stali pojmom nielen v Stredočeskom kraji, ale aj v celej Českej republike. Ďalej ...

Reklamná agentúra: - tlač - tvorba webových stránok - polep vozidiel - reklamné predmety

služby - vývoj webových aplikácií - správa siete - IT outsourcing - domény, hosting.

činnosť: - upratovacie služby - stráženie detí

služby - prekladateľská činnosť - spracovanie a korektúry textu.

Pohrebná služba Baran - Beroun. Vo chvíľach najťažších pri strate Vašej blízkej osoby Vám poskytneme profesionálne služby.

Stavebná firma: - rekonštrukcie domov, bytov - fasády - zateplenie budov - pokládka zámkovej dlažby - poty, podmurovky - murárske práce. Ďalšie služby: - údržba zelene - upratovacie služby (umývanie okien, čistenie kobercov, upratovanie po remeselníkoch ...)

Psie salón, salón pre psy: - strihanie, kúpanie psov.

služby: - inzertný server Equimarket - kone - jazdecké potreby - jazdenie a výcvik

činnosť: - vývoj a predaj databázových aplikácií i distribučných systémov

Výroba, tlač: - propagačné materiály.

činnosť: - reklamné, nástenné maľby - maľovanie replík sedliackeho nábytku. Tetovacie salón: - Beroun, Husovo námestie 85

Agentúra Jareal Praha: - realitná kancelária.