Stavebná spoločnosť Polanský Group, a.s. má bohaté skúsenosti v oblasti zemných prác a demolácií s využitím stavebnej mechanizácie. Ďalej vykonávame sanácie kontaminovaných lokalít, drvenie a triedenie stavebných sutín a taktiež poskytujeme inžiniersku činnosť. Hlavným poľom pôsobnosti našej firmy je teda v Praha, Stredočeský a Juhočeský kraj. Ale ...

personálna agentúra - sprostredkovanie nových zamestnancov - cielené vyhľadávanie kandidátov

Dodávky, údržba, revízia - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systém Dodávky, údržba, revízia - elektrické požiarne systémy Pripojenie k internetu Servis a správa - počítačové siete

Virtuálna asistentka (sekretárka, asistentka na diaľku) je službou, ktorá zaistí predovšetkým menším alebo stredným firmám, živnostníkom, podnikateľom mať vlastný asistentku aj keď si fyzickú asistentku nemôžu z finančného hľadiska dovoliť.

Poskytujem služby v oblasti prenájmu púťových atrakcií. Ponúkam staročeskou atrakciu Lochness, skákací hrad, autodróm, strelnicu, detské hojdačky, autíčka a retiazkové kolotoče na rôzne spoločenské akcie ako sú detské dni, firemné párty, púte, jarmoky, slávnosti a koncerty.

Pranie, žehlenie, chemické čistenie, mangľovanie, opravy a úpravy odevov, čistenie kožou, čistenie kobercov.

Autodoprava - Preprava osôb do 9osob - Upratovanie - správa nehnuteľností

Manikúra, gélové a polygelové nechty, P-shine

Spoločnosť Elidis s.r.o. z Odolena Vody sa zaoberá vývojom a uplatnením elektronických meracích a riadiacich priemyselných systémov s dôrazom na výpočtovú techniku. Ďalšou nemenej dôležitou činnosťou je sféra magnetických materiálov a merania. Predovšetkým sa zaoberáme predajom magnetických materiálov, ako sú magnety všetkých druhov a ...

poradenské služby - organizujeme konferencie, odborné školenia - ponúkame pre súkromné spoločnosti a podnikateľov marketingové služby a obchod s územnými samosprávami.

Služby, výroba: - veľkoformátovú tlač - samolepky - polepy automobilov.

služby - koučovanie pre manažérov - koučovanie pre osobný rast - kurzy a školenia.

služby - grafický dizajn - webové prezentácie - organizujeme firemné a športové podujatia - fotografie, video.

služby - profesionálny webhosting. Adresa prevádzky: - Novákových 857/25, 180 00, Praha 8 - Libeň. E-kavy.cz, e-shop - káva - čaje - darčekové balenie.

fotografické práce - fotografovanie detí, newborn, rodinné fotografie, ...

služby: - preklady právnych, účtovných a daňových textov z nemčiny do češtiny - tlmočenie - výučba nemčiny

služby - práčovňa - rychločistírna - pranie bielizne - chemické čistenie odevov - Práčovňové servis.

služby - high-end kreatívne retuše a grafický dizajn.

služby - outsourcing výpočtovej techniky - inštalácia alebo upgrade operačného systému so zálohou dát, inštalácia aplikácií. Adresa prevádzky: - PC HOSPITAL, námestie Smiřických 20, Kostelec nad Černými lesy.

služby - masáže - lymfodrenáž - bankovanie - bankovanie - medové zábaly - solárium.