Mikuláš music agency Organizovanie hudobných vystúpení.

Kineziologická poradňa One Brain, pomoc pri odstránení psychických problémov detí i dospelých. Viac o metóde na: www.polakova-kineziologie.cz

Kouč osobného rozvoja metódou EFT na dosiahnutie psychického i fyzického zdravia a odbúranie stresu. Pomocou EFT je možné preprogramovať mozog a telo, aby konali a reagovali úplne inak. Terapia EFT ukáže cestu k zdraviu, šťastiu, hojnosti a celkovej pohode. Organizujem prednášky a individuálne semináre.

DIMO - KAMENNÁ Skúšobňa spaľovacích motorov: -GO motorov ZETOR I., II., III.UR, ČKD 2 S 110 (prípadne výmenný spôsob) -špeciálna úprava motora ZETOR I.UR na ekologický banský motor (použitie napr. vo vysokozdvižnom vozíku DESTA v skladoch, dielňach a všade, kde dochádza k ohrozovaniu dymivosťou a emisiami motora) ...

Ponúkame kompletné zaistenie svadieb vrátane cateringu. Svadobná agentúra.

Čistenie: -kožené odevy -koža a kožušiny pravé aj umelé -všetky textilné odevy -spiace vrecia -závesy -záclony -poťahy -chemlonové poťahy -autopoťahy -drobné odevy -ďalší bytový textil. Veľkoobjemové čistenie pre organizácie: -odevy -textil. Farbenie odevov. Práčovňa: -pranie všetkej bielizne.

Servis a predaj kancelárske, výpočtovej a telekomunikačné techniky: -počítače, PC**, HW**, hardvér -tlačiarne -kopírky -spotrebný materiál -príslušenstvo k PC myši, filtre, diskety, káble -programové vybavenie SW**, softvér. Prestavby počítačov.

Technické služby: -správa mestského cintorína -autodoprava -odvoz fekálií -zemné práce -prenájom, požičiavanie -vysokozdvižná plošina -verejné osvetlenie -posypová služba a obalovne.

Výkup: -šrot -kovový odpad -farebné kovy.