Zaoberáme sa výkupom a spracovaním farebných kovov, kovového odpadu, elektrokabelů a elektromotorov. Vykúpené suroviny vážime v prevádzkarni Hostomice digitálnej mostné nájazdovou váhou s dĺžkou 8 m a váživosti 30 t, vážime aj menšie digitálnou váhou váživosti do 1 500 kg. Ďalej vykupujeme autobatérie a papier. Naše služby: - výkup a ...

Služby: -zostavovanie rozpočtov na základe projektovej dokumentácie pre stavebníkov

Činnosť: - návrhy a kompletná realizácia interiérov, bytov, domov, kancelárii

Výstavba a správa počítačových sietí.

- strihanie psov - predaj oblečkov, kozmetiky, doplnkov.

Služby: - správa a implementácia firemných počítačových sietí - IT Outsourcing

Služby - vývoj softvéru - zákazkové desktopové aplikácie - webdesign - grafický dizajn - SEO optimalizácia.

Upratovacia firma, upratovanie kancelárií a domácností v okolí Řípská, Ústecký kraj. Vykonávame umývanie okien, čistenie kobercov pomocou extrakcie, hĺbkové čistenie aj bežné upratovanie. Naším rajón sú Libochovice, Lovosice, Louny, Roudnice nad Labem, Litoměřice a ďalšie mestá v okolí.

Služby - správa a údržba nehnuteľností - realitná činnosť.

Internetový obchod, e-shop: - svadobné dekorácie - svadobné doplnky

Veľkoobchod s obalmi v Žatci. Predávame tašky, vrecká na potraviny aj odpad. Jednorazový riad a ozdoby na párty. Papierový, plastový a hliníkový riad. Hygienické a ochranné potreby. Alobal, fólie, stuhy, dekorácie. Vrecia, plachty, siete na lešenie a lepiace pásky pre stavebníctvo.

Firma Venuša Koháková realizuje všetky práce spojené so spisovou službou. Priamo u klientov v rámci celej SR riešime problémy s nárastom a ukladaním dokumentov a ich archiváciou a likvidáciou v súlade s príslušnými zákonmi. Služby pre firmy, mestá, obce, úrady: - archívne služby - skartácia dokumentov a likvidácia podľa platnej legislatívy - ...

Ponúkam prekladateľské služby z a do poľštiny. Vykonávam preklady z rôznych odborov. Špecializujem sa na jednu jazykovú kombináciu poľština - slovenčina; slovenčina - poľština. Rodilá hovorkyňa, osvedčenie z českého jazyka, referencie.

Predaj, e-shop: - náhradné diely k automatickým práčkam