Detektívne a bezpečnostné služby - vyhľadávanie osôb - sledovanie osôb - získavanie informácií - fyzická ochrana osôb - preprava cenín - ochrana majetku - vymáhanie pohľadávok.

Výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení - elektroinštalačná práca - montáže rôznych elektrovoltaických systémov, internetových sietí a PC.

Solárne štúdio - solárium - predaj solárnej kozmetiky.

Výroba architektonických modelov - prezentácia a propagácia stavebných projektov i konkrétnych častí - počítačové vizualizácie - 3D grafika.

Ponúkame služby v týchto odboroch a likvidácia akýchkoľvek škodcov v domácnostiach aj vo firmách, vrátane vypratávacích prác.

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Činnosť: - enviromentálne poradenstvo - nakladanie s odpadmi - služby v oblasti životného prostredia - čistenie lapolov, kanalizácie, priemyselných armatúr - vývoz septikov, žúmp a nádrží - výrub drevín, drvenie vetiev - prenájom kontajnerov na odpady - odstraňovanie čiernych skládok

Predaj, oprava, servis: - počítače - audiovizuálna technika Služby: - projekcia a výstavba sietí (káblových aj bezdrôtových) - správa sietí - vývoj softvéru - hosting - elektromontážne práce

Služby: - tvorba webovej stránky - programovanie aplikácií - webhosting

Služby, vývoj: - rezervačný systém s SMS pripomenutím schôdzky pre lekárov, salóny, kaderníctvo

Služby: - finančné a daňové poradenstvo - realitná činnosť - sprostredkovanie úverov a hypoték

Služby: - strategické poradenstvo týkajúce sa najmä stratégie v oblastiach obchodu, plánovania, distribúcie, propagácie, marketingu, manažmentu...atd - poradenstvo a konzultácie v IKT - projektové riadenie

Architektonická kancelária. Kancelária Brno Terezy Novákovej 342/9

Výroba a dodávka značkového reklamného textilu - tričká, polokošele, košele, mikiny, čiapky - outdoorové oblečenie - tašky.

Služby: - fotografické práce - predaj fotoaparáty, príslušenstvo.

realitná kancelária - 55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku - viac ako 550 maklérov v oboch krajinách - denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností - svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov - celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín - nadštandardná starostlivosť o klientov - vlastné hypotekárne centrum - M&M ...

Montáž, oprava, servis, revízia: - bleskozvody - pivné tanky - svetelné aj nesvetelné reklamy, reklamné štíty Služby: - účtovníctvo Soľankové hospodárstvo.

Tvorba, realizácia: - šachové programy