Služby: -občianske združenie zaoberajúce sa životným prostredím.

Vývoj, dodávky a podpora. -vlastného informačného systému Profit, čo je kompletný ekenomický softvér. Služby: -Ponúkame kvalitnú podporu, školenia na mieste zákazníka a metodickú pomoc (zavádzanie dát, analýza výsledkov a pod.) za nízke ceny -pravidelná aktualizácia.

Služby: -tvorba moderných webových stránok -návrhy originálnej počítačovej grafiky -SEO optimalizácia -údržba webov.

Služby: -masáže -havajská masáž -čokoládová masáž -indická masáž hlavy -lávové kamene.

Služby: -psychologické poradenstvo -súkromný psychológ -psychologická diagnostika -psychoterapia.

Realitný maklér - predaj nehnuteľností.

Služby: -web: servis, návrh, realizácia internetových prezentácií, tvorba šablón, prevod PSD do (x)HTML -programovanie na mieru.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Spoločnosť D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. sa v rámci svojich činností zameriava na komplexnú správu: - komerčných budov - administratívne budovy, hotely, nákupné centrá, budovy štátnej správy, logistické centrá, apod. - bytových domov s nadštandardnými službami - rezidencie, bytové komplexy - častí výrobných areálov.

realitná kancelária - 55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku - viac ako 550 maklérov v oboch krajinách - denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností - svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov - celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín - nadštandardná starostlivosť o klientov - vlastné hypotekárne centrum - M&M ...

Svadobný salón Claudia. Požičovňa: -svadobné šaty -obleky pre ženíchov a chlapcov -šaty pre družičky -dievčenské šaty na prijímanie -svadobné doplnky vlasové ozdoby, závoje, bižutéria, rukavičky, silonky, ozdoby na auto -spoločenské šaty. Zaistenie: -tlač svadobné oznámenia -predaj snubných prsteňov Boutique Claudia-spoločenské ...

Boutique a svadobný salón Claudia. Maloobchod, predaj: -dámske spoločenské šaty. -dámske kostýmy. -pánske obleky. -pánske košele, vesty. -kabáty. Požičovňa, zapožičanie: -svadobné šaty. -pánske, chlapčenské obleky. -šaty pre družičky. -dámske spoločenské šaty.

Personálna agentúra: -sprostredkovanie zamestnania, práce.