Služby: - v oblasti obchodu s nehnuteľnosťami - profesionálni makléri. Správa nehnuteľnosti. ďalšia www.nemovitostservis.cz

Činnosť: - tvorba webových aplikácií - webhosting - čistenie, údržba počítačov.

Činnosť: - návrh, realizácia interiérov - interiéry na mieru.

Služby: - bezdrôtový internet - pripojenie na internet.

Predaj, požičovňa: - párty stany.

Chovateľská stanica: - psov. Služby: - strihanie a úprava psov.

Grafická dielňa RENO spol. s r.o. je známa reklamná agentúra v Kroměříži. Zaistíme kompletné služby reklamnej agentúry. Výroba, návrhy, realizácia: - kompletné reklamné práce - leptanie do mosadze, nerezu - leptanie a gravírovanie - kovové cedule leptané - leptané perokresby - kovové štítky na stroje - informačné systémy - ...

Realitná kancelária. Služby realitného makléra. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - nehnuteľnosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelárske priestory. Služby: - financovanie - sprostredkovanie hypotéky, úvery.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a ...

Účtovníctvo a daňové poradenstvo - vedenie mzdovej agendy - personálne poradenstvo.

Úprava pitnej a úžitkovej vody.

Výživové poradenstvo v oblasti redukcie váhy - lektor kurzu chudnutia, detská obezitológia. Poradenstvo v oblasti preventívnej medicíny: -detoxikácia -pivné masáže, parné pivné kúpele, kvasnicová maska -kozmetika - dekoratívne líčenie, galvanizácia, plazmafrax - vyhladenie vrások -nordic walking - kondičná chôdza precvičí až 90% svalstva, ...

Vývoj: -softvér na zákazku Webdesign a tvorba webových stránok: - vývoj redakčného systému MAGNOLIA. Zákaznícka podpora, servis a poradenstvo.

Reklamná agentúra-realizácia: -bezpečnostné požiarne a iné samolepky -orientačné a informačné systémy -svetelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označenia obchodných výkladov -pútače -štíty -sieťotlač, potlač textilu -veľkoplošná tlač -vizitky, tlačoviny -reklamné predmety -digitálna tlač -polepy áut -polepy výlohy.

Tlačiareň. Kopírovacie práce: - digitálne kopírovanie čiernobiele aj farebné až do formátu 330x630cm Plnofarebná digitálna rýchlotlač až do formátu A3 - až 150 farebných kópií za min. Ofsetová tlač: - vizitky, cenníky, brožúry, katalógy, knihy, prospekty, tlačoviny, letáky, oznámenia, hospodárske tlačivá, tlač na samolepiace etikety, ...

Slovenská pošta Hlinsko pod Hostýnom. Služby: -zasielateľstvo -obchodné balíky s dodávkou do 24 hodín v celej SR - expresná preprava -Express mail Service (EMS*) -roznos, rozvoz, roznáška, donáška: -letáky, letákové zásielky a propagačné materiály. Informácie o službách Slovenskej pošty: tel.:800104410.

Strihanie a úprava psíkov: -strihanie psov všetkých plemien -kúpanie, sušenie a vyčesávanie -kúpanie a vyčesávanie/bez strihu/ -trimovanie -strihanie pazúrikov -depilácia ušných chĺpkov -poradentstvo pri chove psíkov. Predaj: -kozmetiky, oblečkov a doplnkov.

Výroba aj predaj: zámkovej dlažby, murovacích prvkov a oporných stien vrátane pokládky aj dopravy. Prenájom priemyselných priestorov.

Inžinierska a majetkoprávna činnosť pri príprave stavieb vrátane stavieb líniových. IT služby: - licencovaná vzdialená správa serverov aj staníc - mobilné a webové aplikácie na mieru - internetová prezentácia - výstavba a údržba pc sietí - dodávateľ hardvéru.

Reklamné predmety. Predaj: -samolepky na auto, na stenu -fotomagnetky -kalendáre, fotokalendáre -ceduľky na dvere -vizitky, letáky. Rezaná reklama. Veľkonákladová veľkoplošná tlač. Polepy áut.