Reklamná a internetová agentúra Tvorba www stránok a webdesign. Zameriavame sa predovšetkým na tvorbu webových stránok a microsite, landing page, eshopov, grafické práce, tvorbu firemných log, signmaking. Výroba a predaj reklamných predmetov s potlačou: - plechové hrnčeky - pre seba, priateľov, firmy a ich zamestnancov, pre trhovcov, ...

Upratovacia firma. vykonávame: - strojové čistenie kobercov, sedačiek a čalúnenia uhorskej hradisko - upratovanie bytového domu, bytových družstiev, spoločenstiev vlastníkov, panelového domu, činžiaku - hodinový manžel uhorskej hradisko - parné čistenie - umývanie okien - upratovanie domov, bytov - upratovanie kancelárií - upratovanie po ...

Vývoj a programovanie - zákazkový softvér - programy pre lekárske ambulancie

Murárstvo, murárske práce. Zemné a výkopové práce. Upratovacie práce - pravidelné aj jednorazové upratovanie. Baliace práce, balenie tovaru.

Predaj a výroba reklamných predmetov. Zaoberáme sa predajom plastových, drevených, kovových, kožených aj zákazkových USB pamätí. Ponúkame reklamné lupiny, kozmetické pilníky, prívesky, uteráky, silikónové náramky či športový tovar. Vyrábame úspornú svetelnú reklamu, plastické nápisy či 3D logá.

Denný stacionár: - pre klientov so stredným až hlbokým mentálnym alebo kombinovaným postihnutím vo veku od 6 do 30 rokov. Poradňa ranej starostlivosti. - pre rodiny s deťmi s mentálnym, pohybovým a kombinovaným postihnutím a rodiny s deťmi s ohrozeným alebo nerovnomerným vývojom, a to od narodenia do 7 rokov veku.