Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Služby v oblasti online marketingu - webdesign - SEO optimalizácia - PPC kampane - reklama na internete.

Marketingová agentúra: - organizovanie športových, kultúrnych aktivít.

Reklamná agentúra. Full servis, plánovanie, realizácia: -marketingové štúdie -reklamná stratégia -grafika a dizajn -www prezentácia -Public Relations.

Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Marketingové služby Záchytné systémy ROOFIX

Poskytujeme profesionálne služby v oblasti online marketingu. Medzi najčastejšie žiadané služby patrí konzultácia, analýza návštevnosti alebo správa profilov na sociálnych sieťach.

Poradenstvo a koučing osobné a firemné - v oblasti osobného rastu, medziľudských vzťahov, životného štýlu, zdravia a sebavedomia

Služby: -reklamná činnosť a marketing -spracovanie dát, služby databank -správa sietí.

Marketingové služby - grafický dizajn - DTP služby - webdesign, prezentácia - copywriting, úprava textov a preklady.

Služby: - grafický dizajn - webdesign - tlač, výroba propagačných materiálov a reklamných predmetov - on-line marketing

Služby: - servisná a komunikačná agentúra - propagácia a prezentácia klienta - nákup mediálneho priestoru vo všetkých typoch médií - predaj reklamného priestoru v zastupovaných českých TV staniciach

Produkty a služby: - digitalizácia dokumentov - reklamná činnosť, marketing.

Špecializujeme sa na tri hlavné oblasti: - event management - budovanie osobných aj komerčných značiek a online marketing.

Reklamné a marketingové služby - webdesign - PPC kampane - reklama na sociálnych sieťach. Stavebná činnosť - bytová výstavba - priemyselné stavby - demolácia - výkopové práce - výstavba a rekonštrukcia zrubov.

Činnosť: - produkčná, marketingová, mediálna a cestovná agentúra - zaisťujeme konferencie, workshopy, firemné večierky, výročné zasadnutia, školenia - incentíva - public relations - propagačné akcie...atď.

Služby: - kreatívny webdesign - on-line marketing - tvorba webových stránok - on-line aplikácie - reklamné kampane

Tvorba www stránok a e-shopov. Web hosting. Webové a mobilné aplikácie. Optimalizácia vyhľadávačov. Výroba tlačenej grafiky. Marketingové kampane. Outsourcing marketingu. Reklamné predmety.

Služby - webdesign, webové stránky - weghosting - marketing - grafická tvorba.

Služby: - marketing - audit webov - copywriting - webdesign