Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Ponúkame služby komunikačnej agentúry, grafický dizajn, DTP, webdesign, programovanie, PR, tlač, marketing, optimalizácia pre vyhľadávače a videobannery.

Vývoj, dodávka: - monitorovací nástroj Fox Monitoring.

Služby: - web marketing - webdesign - mobilné aplikácie.

Poradenstvo - internetová propagácia a marketing Webové stránky

Poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, informačných technológií či internetu, reklamnej činnosti a marketingu

Služby: - internetový marketing - PPC reklama - SEO - copywriting

Služby - personálny audit - projektové služby - propagácia a marketing.

Služby - správa IT, PC a serverov - internetový marketing - správa sociálnych sietí - copywriting - PPC kampane - webdesign - webhosting.

Služby: - tvorba, vývoj e-shopy, mobilné aplikácie - marketing - analytika

Tlačová agentúra - reportážne a umelecké fotografie - audio-vizuálna tvorba - filmová a fotografická postprodukcia - marketingové služby - reklama.

Služby, online: - správa reklamných kampaní - webové stránky - poradenstvo v oblasti online marketingu.

Prieskum zahraničných trhov Vyhľadanie obchodných partnerov v zahraničí Rozvoj medzinárodných obchodných aktivít a kooperácií Marketingové poradenstvo

Činnosť: - tvorba webových stránok - internetový marketing - billboardy.

Komunikačná agentúra zaisťujúca fullservisové služby v oblasti marketingu, reklamy a mediálnej komunikácie. Sme špecialisti v online marketingu, event marketingu, v organizácii promo akcií a public relations. Naše kampane sú vždy zamerané na výsledok.

Služby: - strategické poradenstvo pre manažment - konzultácie v oblasti obchodu a marketingu

Činnosť: - služby v oblasti firemnej marketingovej komunikácie - grafický branding - webdesign - online marketing.

Reklamná agentúra Športový marketing Športová agentúra Organizátor- športové akcie.

-Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Reklamná činnosť (mimo činnosti uvedenej v prílohách I-III zák.č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní)

Registrácia firiem na základe zmluvy - zastupovanie spoločností pri zakladaní firiem Organizačná asistenčná činnosť konferencií Marketingová činnosť - prieskumy trhu (Poľsko, Rusko, Ukrajina, ...) Zaistenie - organizačná asistenčná činnosť veľtrhov Publikačná činnosť - člen Česko-poľskej obchodnej ...

Služby - inzercia - PR články - komunikácia s médiami - testovanie a recenzie outdoorového a bežeckého vybavenia - prezentácia v tlačených a internetových médiách.