Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Činnosť: - projekty ekonomickej a sociálnej transformácie v regióne - rozvoj regiónu - podpora podnikania.

Služby - grafický dizajn - marketingové služby - webdesign.

Tvorba webových aplikácií, SEO & PPC, správa soc. sietí

Služby: - analýzy použiteľnosti - zvyšovanie konverzných pomerov - affiliate marketing - doménové poradenstvo.

Služby: - online marketing - SEO analýza - copywriting.

Performance marketing. Porovnávač cien. Internetový obchod, eshop: - vybavenie do kúpeľne, kuchyne - bytové doplnky, bytový textil - nábytok - osvetlenie - všetko pre záhradu.

Vedenie účtovníctva. Daňová evidencia. Ponuka reklamných služieb

Služby - ekonomické poradenstvo - marketingové poradenstvo - outsourcing IT - konzultačná činnosť

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - online marketing

Fameless s.r.o. je marketingová spoločnosť, ktorá sa zameriava na branding, tvorbu webových stránok a na optimalizáciu predajných kanálov.

Špecializujem sa na marketing pre malé firmy a živnostníkov. Rád vám pomôžem v oblastiach ako je video marketing, tvorba videa a videoprezentácia. Spoločne odhalíme, čo najlepšie pomôže vášmu podnikaniu a uvedieme do praxe.

Agentúra Leemon Concept je českou reklamné a marketingovou agentúrou, ktorá je na trhu od roku 2008. Svojim pôvodom a znalostí slovenského prostredia, riadením a podporovaním výnimočných osobností dokáže pripravovať a realizovať efektívne integrované kampane. Samostatné divízie v rámci Leemon Concept garantujú odbornosť vo všetkých oblastiach ...