Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Reklamná činnosť a marketing.

Služby: - organizácia účasti na výstave - objednanie výstavnej plochy a technických prívodov - komplexná realizácia výstavnej expozície - prenájom výstavárskych systémov a vybavenia - prenájom audiovizuálnej techniky - marketingový a konzultačný servis.

Činnosť: - marketingová agentúra - marketing na kľúč.

Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie.

Reklamný a marketingový servis pre subjekty pôsobiace v zdravotníckej oblasti.

Marketing on-line. Tvorba webových prezentácií, správa webu. Kampane na sociálnych sieťach. PPC kampane. Organizácia vzdelávacích akcií. Copywriting.

Nízkonákladová reklamná agentúra, ponúkame komplexné služby v oblasti reklamy a marketingových komunikácií.

Služby v business developmente, marketingu ai.

Internetová reklamná agentúra: - tvorba webových stránok a e-shop - zvyšovanie návštevnosti webu - webová analytika.

SEM marketing SEO optimalizácia Webdesign - corporate Identity.

Reklamná činnosť: - signmaking - svetelné reklamy - veľkokapacitná čiernobiela tlač - propagačné tlačoviny - grafické návrhy.

Zaoberáme sa tvorbou webových stránok a redakčných systémov. Realizujeme e-shopy, redakčné systémy, webové aplikácie, SEO optimalizácia, flash, Vykonávame optimalizácia pre vyhľadávače SEO, správa platených odkazov vo vyhľadávačoch. Zariadime PPC kampane, internetový marketing a reklama na internete.

Špecializujeme sa na internetovú reklamu. Medzi naše služby patrí najmä tvorba a správa PPC reklamy, SEO optimalizácia internetových stránok, tvorba a správa reklamy na Facebooku a tvorba internetových stránok a e-shopov. Našim klientom pomáhame získať viac objednávok, zvýšiť návštevnosť webových stránok alebo budovať povedomie o ich ...

Služby, tvorba: - profesionálne www (webové) stránky - e-shopy - redakčné systémy - optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) - PPC reklama. Zaisťujeme webhosting a serverhosting.

Reklamná agentúra: - marketingová komunikácia - on-line marketing - grafický dizajn - internet-marketing a webdesign - tvorba image-filmov a natáčanie videa. Organizujeme a produkujeme spoločenské a firemné akcie. Zaisťujeme modelky a hostesky. Zameriavame sa tiež na firemné vzdelávanie - vzdelávacie kurzy, tréningy, teambuildingy ...

Internetová agentúra: - tvorba webových stránok, eshopov, aplikácií - SEO - PPC - grafické práce - vizitky, letáky, plagáty. - webdesign.

Grafické práce - DTP, výroba - www stránky, webdesign.