Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikácií -príprava a evidencia zmlúv -dochádzkové a knižničné aplikácie

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálov -technológia tlače: ofsetová tlač, digitálna tlač

Kompletný servis v oblasti zákazníckych vernostných systémov. Konzultácie, marketingové stratégie, obchodné služby, odmeny, partneri; logistika a call centrum.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Reklamná činnosť a marketing

Vydavateľský podnik so schopnosťou tiež ponúknuť súvisiace redakčné a polygrafické práce. Zaisťujeme všetky PR služby, zameriavame sa na komunikáciu s médiami a prípravu tlačových správ.

Reklamná agentúra: - marketingové služby - reklamné služby

Služby: - internetová reklamná agentúra - optimalizácia webu pre vyhľadávače (SEO) - internetový marketing.

Marketing Journal – odborný portál o marketingovej komunikácii a public relations Portál www.m-journal.cz je odborný server, prinášajúci denný informačný servis z oblasti marketingu, public relations, reklamy a podpory predaja, médií a ďalších. Ponúka články, štúdie či rozhovory reflektujúce aktuálne dianie v daných oblastiach, ktoré sú ...

Marketing a obchodné konzultácie, outsourcing marketingu

Mediálna agentúra - mediálna komunikácia vo všetkých mediálnych formátoch - reklamné kampane - marketingové stratégie - propagácia, prezentácia - reklamný priestor v médiách.

Činnosť: - služby v oblasti Public Relations - marketingové služby.

Služby: - tvorba predajných kanálov - tvorba stratégie a realizácie (videa, microsites, ebook, grafika, kampane na sociálnych sieťach).

Ponuka poradenstva v oblasti podnikania a riadenia podniku, vykonávanie prieskumu trhu a verejnej mienky.

Služby: - internetový marketing - SEO - PPC reklama - príprava webu - konzultácie

Spoločnosť m360 ponúka Pop Up Box koncept - kontajnery, promo stánky - prepravné kontajnery. Služby - návrhy exteriérov a interiérov kontajnerov na rôzne účely - marketing - prestavby a projekty kontajnera na kľúč - skladovanie.

Služby: - marketing - tvorba webových stránok, e-shopov - Copywriting - grafické práce

Služby: - internetový marketing - SEO optimalizácia.