Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Reklamné a grafické štúdio: - billboardy - polepy automobilov - návrhy a realizácia výstavných stánkov - veľkoplošná tlač - grafické návrhy reklamných letákov, nálepiek a plagátov.

Projekt Rentface ponúka atraktívne reklamné plochy na nákladných vozidlách, autobusoch, dodávkach a osobných autách. Reklamu v pohybe využívajú majitelia firiem aj agentúry. Reklama na autách je podľa odborných prieskumov veľmi efektívna propagácia.

Organizovanie: výstav, firemných prezentácií tlačových konferencií kongresov, valných zhromaždení odborných seminárov a školení kultúrno-spoločenských akcií spoločenských rautov a recepcií vrátane sprievodných programov Prekladateľské služby, simultánne tlmočenie a mnoho ďalšieho.

Výroba a predaj reklamných predmetov, športových suvenírov (šály, minidresy, vlajočky, čiapky, textílie s potlačou a výšivkou, puky s potlačou). Predaj športových dresov na hokej a futbal.

Výroba, potlač: -plastové karty: -identifikačné, bonusové, členské, klubové -reklamné magnety

Služby, výroba - sieťotlačová tlačiareň - potlač reklamných predmetov, priemyselných výrobkov - potlač textilu E-shop - reklamný textil, oblečenie dámske, pánske, detské

Predaj, servis, opravy, inštalácia - výpočtová a kancelárska technika - kamerové systémy Služby - správa počítačových sietí - webdesign - webhosting - grafické návrhy Výroba - propagačné materiály - reklamné polepy

Reklamná činnosť. Predaj: -materiály a technológie na výrobu reklamy a tlač -doskové materiály -penené PVC -plexisklo -dutinkový PP -veľkoplošná digitálna tlač a finalizácia tlače.

Výroba: -tkané a plastové etikety, kľúčenky, výšivky

Ponúkame kompletný reklamný servis, od grafického návrhu po realizáciu.

Módne prehliadky, kompletné foto práce. Hostesky, spoločenské akcie, zábavné programy. Reklama: -tlakoviny aj výroba -reklama v médiách -billboardy -poradenstvo.

Modelová agentúra: -modelky -hostesky -firemné propagačné akcie. Organizovanie módnych prehliadok, plesov, kurzov a promoakcií.

Reklamná činnosť. Výroba: - svetelná a neónová reklama - reklama na športoviskách - digitálna tlač - sieťotlač - gravírovanie, frézovanie - autoplachty-i potlač.

Výroba: -vizitky -letáky -reklamné materiály -pečiatky -puzzle. Služby: -kopírovanie-farebné aj čiernobiele -potlač textilu, keramiky -laminácia -krúžková, drôtená, tepelná väzba -počítačová grafika.

Fotografické služby - produktové foto, architektúra - portrét, boudouir a glamour foto - fotografie do interiérov - prof. skenovanie negatívov, diapozitívov, fotografií - vysoko kvalitná tlač čiernobielych i farebných fotografií Grafika - grafické návrhy vr. predtlačové prípravy letáky, plagáty, katalógy, publikácie, pútače

Služby: - reklamné - billboardy - polepy vozidiel - bannery

Služby: -grafické štúdio -tlačová agentúra

Výroba: -reklamná plechová ceduľa -svetelná reklama a iné prostriedky na podporu predaja pre pivovary -zberateľské kolekcie magnetov s motívmi starých pohľadníc hradov, zámkov, miest, rozhľadní a pamiatok.

Agentúrna činnosť: - poradenstvo v oblasti marketingovej komunikácie - vypracovanie celkovej reklamnej kampane na kľúč vrátane reklamnej stratégie, harmonogramu a finančného rozpočtu - analýza reklamného trhu, konkurencia a účinnosť reklamy - nákup médií a realizácia reklamy v rozhlase, tlači a televízii - organizácia prezentačných a ...