Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Služby: - tvorba webovej stránky, e-shopy, interné systémy - výkonnostný marketing - business poradenstvo

Sme perspektívna firma s bohatými skúsenosťami v oblasti internetovej reklamy a marketingu. Ponúkame kompletné služby v oblasti tvorby, správy a servisu webových stránok.

Práca, služby: - reprografické, polygrafické, tlačiarske - grafické návrhy. Tlačiareň. DTP štúdio.

Vydavateľstvo, vydavateľstvo: - odborné stavebné časopisy - časopisy o autoturistike - inzertné vysokonákladové časopisy - firemné tlačoviny, špecializované katalógy a brožúry. Grafické štúdio.

Vytvoríme pre Vás kvalitnú grafiku, logotypy a firemný design, moderné internetové stránky s responzívnym dizajnom, pútavé tlačové materiály alebo design obalov, ktorý predáva. Spoločne posunieme vaše podnikanie dopredu. Kancelária: OOO grafické štúdio, Štramberská 515/45, 709 00 Ostrava-Vítkovice

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - tvorba e-shopov.

Služby: - korporátna komunikácia - public relations - tvorba komunikačných stratégií.

Výroba a predaj reklamných a darčekových predmetov - reklamné kancelárske potreby - reklamné potraviny, nápoje - kuchynské a domáce potreby - reklamný textil.

PubliCaRes, s.r.o. sa zameriava na oblasť PR a pomáha budovať identitu firiem.

Ponúkame reklamné USB flash disky a ďalšie reklamné predmety s potlačou, laserovým gravírovaním alebo razbou do kože. Vyrobíme na zákazku aj flash disky na mieru napr. v tvare výrobku alebo loga vašej firmy. Novinky: USB 3.0, flash disky pre smartfóny a tablety, reklamné powerbanky klasické aj s tvarom na zákazku. Ponúkame aj lacné kovové aj ...

Televízny a filmový ateliér Reklamné spoty Produktové videá Video profily firiem Grafika Dizajn Vizualizácia 2D a 3D Webdesign Návrhy a update webov PPC a SEO Len to najlepšie je dosť dobré.

Výroba, predajňa, eshop: - pečiatky. Tlačiarske práce. Reklama.

Tlačiareň AMOS repro, spol. s.r.o. v Ostrave sa špecializuje na veľkoformátový, ofsetová a expresné tlač a grafické návrhy. Zaoberáme sa výrobou kníh, plagátov, brožúr, letákov, manuálov a katalógov. tlač: malonákladová:  - v najvyššej kvalite vrátane knihárskeho spracovania  - vizitky, kalendáre, fotografie, plagáty, PVC, ...

Výroba, dodávka, montáž: - orientačné systémy budov - pamätné dosky - rytie technických schém elektro ai. - pečatidla, raznice - billboardy - svetelné reklamy - reklamné predmety. Gravírovanie, pieskovanie, rytie.

Reklamné a propagačné predmety s potlačou: -psací potreby -firemní predmety (office) - diáre, kalendáre a pod. -reklamní textil -počítačové doplnky - USB disky a pod. Vlastné sortiment cca 7 tis. reklamných predmetov z celého sveta (vrátane výrobcov z Číny) vrátane vlastného reklamného potlače.

služby: - grafika, web design, reklamné spoty - produkčné a usporiadateľská činnosť - reklamné a darčekové predmety - tlačové služby - reklama - gravírovanie laserom - veľkoplošná tlač - plotrová reklama.

služby: - správa a marketing sociálnych sietí - komunikačný manuál pre firemné sociálne siete - online marketing - školenie Linkedin

Výroba: - kovové dekoratívne a reklamné predmety

Naša spoločnosť sa špecializuje: - na grafické návrhy, www stránok, aplikácií - webdesign - výrobu www stránok všetkých veľkostí - vývoj vlastného CMS - redakčného systému - vývoj realitného software - pošk REAL - SEO optimalizáciu, e-Marketing.

Reklama a marketing: - servis a údržba vonkajšej reklamy - komplexné realizácie outdoorových kampaní na billboardoch - výroba reklamných bannerov, plachiet, montáž konštrukcií + kompletný servis - svetelná reklama - výlepy plagátov.

Služby v oblasti marketingu a marketingových komunikácií.