Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Chránená pracovná dielňa Laserové rezanie a gravírovanie Ponúkame popis a vypálenie grafických motívov, log a sloganov

Služby súvisiace s vernostnými programami Čipové karty Prenos - dáta

Poskytujeme inovatívne riešenia v marketingu a marketingovej komunikácii. Riešime komplexnú marketingovú komunikáciu, public relations a outsourcovaný marketing.

Finančné poradenstvo - úvery - poistky - akcie Grafika Internetový marketing

REKLAMA & TLAČ PRINTO -reklamné darčeky s potlačou -veľkoplošná tlač - rezaná grafika - náklady, automobily - webové prezentácie -pečiatky, vizitky, etikety -firemné tlačivá, obálky a adresou -kopírovanie -svadobné oznámenia -prepisovačky, mikroceruzky, prívesky -kľúčenky, zapaľovače atď.

Reklama, internet, marketing. Tvorba webových prezentácií a internetových obchodov. Návrh a tlač reklamných tlačovín. Výroba pečiatok a reklamných predmetov. Reklamné, marketingové a grafické služby.

Zviditeľnite vašu firmu prehliadkou v Google mapách. Jedna z najúčinnejších reklám bez časového obmedzenia. Z pohľadu prevádzkovateľa spoločnosti sa bezpochyby jedná o jednu z najúčinnejších reklamných služieb súčasnosti s dlhodobou účinnosťou bez mesačných alebo ročných poplatkov. Používatelia a potenciálni zákazníci si budú môcť prejsť interiér ...