Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

ADSTEP MEDIA, agentúra zameraná na digitálny marketing, online reklamy a hlavne pomoc firmám a jednotlivcom v ich individuálnych potrebách. Vytvárame komplexné a multi-kanálové propagácie, kampane, a na mieru tvorenú stratégií zvyšujeme povedomie o značke u potencionálnych zákazníkov našich klientov. Náš cieľ je jednoduchý - uľahčiť spoločnostiam ...

SEO služby - profesionálna optimalizácia webov pre vyhľadávače, internetový marketing a linkbuilding. Nech už je váš projekt akéhokoľvek charakteru, dokážeme ho presadiť tak, aby ho vyhľadávače radili na prednej pozíciu. Nastavíme a zrýchlime váš web, privedieme vám nových zákazníkov a tým zvýšime vaše zisky.

Sme konzultačná firma pôsobiaca v oblasti marketingu a manažmentu. Zameriavame sa na nevšedná riešenie a inovatívne reklamné kampane. Pomáhame našim klientom naštartovať rast a zvýšiť prevádzkový zisk.

Owlcure je SAAS platforma pre chytrý a cielený email marketing. Našim poslaním je, aby ľudia nevnímali emaily ako spam, ale aby im prinášali zaujímavý a užitočný obsah, ktorý je skutočne zaujíma a na ktorý sa budú tešiť.

Robíme najväčší festival virtuálnej a rozšírenej reality v Strednej Európe. Bude to mazec, budete pri tom! 24.a 25. mája v Prahe.

Fundraisingové agentúra Sme Vaším "zdrojom číslo jeden" v získavaní finančných prostriedkov Vašej neziskové organizácie. Takmer pätnásť rokov skúseností v neziskovom sektore sa spojilo s dvadsiatimi rokmi práce v nadnárodných spoločnostiach a výsledkom je tím, ktorý Vám rozumie a s nadšením a energiou bude "zdrojom číslo jedna" pre Vaše skvelé ...

Štúdio zamerané primárne na tvorbu komerčné, reklamné, produktové a business fotografie. Zabezpečujeme všetky služby tvorby počnúc prípravami, cez produkciu, až po finálne dokončovacie práce v postprodukcii. Ďalej tiež zabezpečujeme tvorbu 2D a 3D animácií pre akékoľvek komerčné účely.

Svetelná reklama, polepy áut, veľkoformátovú tlač, Fototapety, Nálepky do interiéru

Buďte s nami vidieť! iMagency s.r.o. presadzuje efektívne online marketing na internete, Public relations a originálne natočenie firemných videí. Služby zamerané na celkovú PR komunikáciu - PR články, SEO, tvorbu webových stránok a všetok online marketing. Plánovanie a stratégia je základ pre každú firmu. Z vašich návštevníkov urobíme zákazníkov.

Network digital sa skladá zo skúseného tímu konzultantov a marketérov s niekoľkoročnou praxou. Snažíme sa medzi seba vybrať len tie najlepšie z najlepších, ktorí pracujú so zápalom a na maximum.

Pomáhame s online marketingom. Pomáhame Vám zvýšiť efektivitu, produktivitu a ušetriť čas. Ako s ušetreným časom naložíte, je už len na Vás.

služby: - reklamná agentúra - výroba tlačovín - produktové stojany - PVC bannery - vlajky, billboardy.

Grafika Webdesign Corporate Identity Logá, Firemné štýl, Obalový dizajn, Webdesign, SEO. Grafické a kreatívne riešenia Real Estate projektov.

služby: - medzinárodná booking umelcov - booking slovenských umelcov - organizácia súkromných, verejných podujatí.

služby - reklamná grafika - prezentácia - fotografie

činnosť: - výroba reklamy - kompletná dodávka informačno-orientačných systémov

služby - tlačiareň - veľkoplošná tlač - grafické práce - video - výroba reklamy - webdesign. prevádzkareň - adresa: kľukový 27, 378 06, Suchdol nad Lužnicí.

služby: - tvorba webových stránok - SEO - PPC kampane - sociálny marketing

Naša firma MP COPIER, ktorá sídli na Prahe 6, ponúka kompletné reprografickej práce. Poskytujeme služby od tlače, cez kópie až po väzbu diplomových prác. Ďalšie pobočku máme na Prahe 7: Komunardů 5, Praha 7. V našich službách nájdete: kopírovanie: - čiernobiele - farebné veľkoplošné. tlač: - čiernobiely, farebný, ...

Marketingová a produkčná agentúra - organizovanie športových podujatí, turnajov a závodov, koncertov, turné a festivalov - reklamná a propagačná činnosť.

marketingové služby - vydávanie firemných časopisov - firemné profily - e-book - webdesign - copywriting.