Návrh a výrobu reklám realizujú grafické a reklamné štúdiá, ktoré sa môžu špecializovať na globálnu, verejnú aj cielenú reklamu. Výroba letákov, televíznych reklamných spotov, billboardov alebo aj písanie PR článkov či vymýšľanie reklamných sloganov.

Výroba, predaj: - veľkoformátovú doskový UV tlač - tlač priamo na dosky - plast, kov, MDF dosky, laminované dosky, sklo, magnetické fólie, rovinné predmety až do rozmeru 2, 5x1, 25metrov - maximálna hrúbka predmetu 5cm informačné a reklamné tabule, cedule, panely - dotlač nástenných a stolových kalendárov - potlač klubových, telefónnych a ...

služby: - servis výpočtovej techniky - správa počítačových sietí - správa kamerových systémov - návrh a výroba rezaných samolepiek pre polepy áut, výkladov obchodov alebo podľa priania zákazníka.

Reklamná agentúra. služby: - komplexné reklama - potlač textilu - rezaná reklama - digitálna tlač - sieťotlač - potlač darčekových predmetov - športové poháre a medaily.

Reklamná agentúra Color 3P sa zameriava na návrh a realizáciu reklamných potlačí a nápisov všetkého druhu. Vytvárame grafiku a polepy na autá, nápisy na firemné štíty i na fasády. Ďalej vykonávame veľkoplošná tlač na plachty či billboardy a tlač samolepiek. Zákazky realizujeme prevažne v Ústeckom kraji. Reklamná agentúra, služby:  - výroba ...

služby: -realizace kompletných expozícií na výstavách, veľtrhoch v SR a zahraničí -Architektonické návrhy: -graficky spracovanie návrhov, výtvarné a priestorové riešenie, vizualizácie a animácie -vybavení expozícií: -kompletné vybavenie zázemie kuchynskú linkou vrátane spotrebičov -vybavení expozícií (stoly, stoličky, ...

grafické návrhy Výroba - www stránky - reklama na internete webhosting - registrácia domén

Ing. Vratislav Borský vyrába reklamu a predáva dážďovky, med a včelie produkty. Výroba reklamy: - samolepiace - banery PVC - stojany - svetelné reklamy - potlač reklamných predmetov - sieťotlač - ofsetová tlač. Predaj dážďoviek: - kalifornskej dážďovky - dážďovka zemná - dážďoviek. Predaj medu a včelích produktov: - včelí med ...

Produkcia a výroba audiovizuálnych diel - výroba reklamných relácií, dokumentárnych filmov - viackamerové natáčanie - dabing - jazykové verzie relácií

Postprodukčné štúdio: - obrazová postprodukcia

činnosť: - výroba celovečerných a dokumentárnych filmov, reklám a videoklipov.

Reklamná agentúra - ponúkame kompletné reklamné služby všetkým typom klientov.

Video produkcie a grafika: - tvorba videí - reklamná 3D video grafika - zvukové a rozhlasové spoty - dabing a hudba.

Poskytovateľ vonkajších reklamných nosičov.

Všetky PR služby: - copywriting - monitoring médií - komunikácia s novinářipříprava textov k mediálnej komunikácii - tvorba a aktualizácie medialistu, presskitu - organizáciu stretnutí s médiami - internú a externú komunikáciu.

služby: - reklama - tlač - marketing

služby: fotografovanie Kompletné reklamná činnosť marketingové štúdio reklamné design grafické štúdio

služby:  - tlač etikiet, bannerov, tapety  - ROLLUP stojany, plátna  - grafické návrhy, laminácia

Návrh, výroba, montáž a servis: - svetelné reklamy - gondoly, stojany, regály - vstupnej brány do predajní - nesvetelné reklamy - úradné dosky.

Reklamné polepy automobily, plachty, výlohy tlač - vizitky - letáky - plagáty grafické štúdio webdesign predaj - darčekové predmety (hrnčekom, puzzle, tričká, čiapky, ...)

Reklamné štúdio - výroba reklamy: - polep vozidiel - strojové šitie, vyšívanie a nažehľovanie - plachty a bannery - veľkoplošná tlač a reprografie - výroba ceduľou - samolepky a rezaná reklama - potlač ŠPZ, RZ - svetelná reklama.

Reklama a marketing: - servis a údržba vonkajšej reklamy - komplexné realizácie outdoorových kampaní na billboardoch - výroba reklamných bannerov, plachiet, montáž konštrukcií + kompletný servis - svetelná reklama - výlepy plagátov.

Naša spoločnosť sa zaoberá rámovaním obrazov, zhotovenie paspart, tlačou akýchkoľvek fotografií, spracovanie fotografií, vyvolaním filmov, digitálnym a veľkoplošnou tlačou, zhotovenie fotoobraz vrátane tlače na fotoplátno. Preukazovej fotografie, pásom zhotovujeme ihneď, na počkanie v počte 4 ks. Na želanie zhotovíme akýkoľvek formát fotografie, ...

Grafické ilustrácie: - pre etikety a obaly - firemné tlačoviny, časopisy - logotypy

Digitálne veľkoplošná, veľkoformátovú tlač: - veľkoformátové reklamy - plagáty, bannery, plachty - billboardy, bigboardy. Gravírovaná reklama. Polepy automobilov a výkladov. Tlač a inštalácia interiérových tlačovín na výstavy.